FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Fotbalistul propus de Gheorghe Hagi la „națională”: „Avea probleme fizice, nu mentale”

Gheorghe Hagi
Foto:farulconstanta/facebook
Gheorghe Hagi Foto:farulconstanta/facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 10:57 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 11:30

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul celor de la Farul Constanța, i-l propune pe atacantul Adrian Petre (23 de ani) lui Mirel Rădoi.

Revitalizat de Hagi după evoluțiile slabe de la FCSB, Cosenza sau UTA Arad, Adrian Petre traversează o formă bună în tricoul constănțenilor, iar lucrul acesta îl face pe „Rege” să considere că ar putea ajuta și echipa națională, condusă de Mirel Rădoi.

„Când l-am cunoscut, toată lumea spunea că are probleme mentale, că nu mai credea în el. Eu am spus că nu-i adevărat, am zis că are nevoie de pregătire fizică, iar când va fi bine fizic, va fi un golgheter. Caută bine poarta, are execuţii. 

Cu fiecare săptămână ce trece, îi dăm minute mai multe. El avea probleme fizice, nu de altă natură. Poate fi un atacant şi pentru echipa naţională, trebuie să căutăm toţi, nu doar eu. Avem nevoie de atacant, nu putem sta doar în Denis sau Keşeru.

Trebuie să găsim şi tineri, dar trebuie şi răbdare", a spus Hagi după meciul câștigat de Farul cu Academica Clinceni (5-0) la LookSport.

Normal că mă gândesc la echipa națională. Dacă-mi fac treaba cât mai bine pe teren, înscriu goluri, cred că va veni și convocarea. Că va veni acum sau mai târziu, important e să mă simt bine, ceea ce se întâmplă. Reușesc să marchez goluri, să-mi ajut echipa, cred că asta va fi important și pentru domnul Mirel Rădoi
-Adrian Petre, Farul Constanța

3goluri a înscris Petre în acest sezon, în 8 apariții

Probleme în rândul atacanților

Postul de atacant este unul care ăi dă mari bătăi de cap lui Mirel Rădoi la „națională”. Chiar la precedenta acțiune, meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord, România a suferit în acest compartiment. 

Rădoi a rămas doar cu Jovan Markovici după accidentarea lui Alibec din meciul cu Islanda. Tânărul de la CSU Craiova nu a nu a avut evoluții deloc reușite, fiind unul dintre cei mai slabi jucători ai României. 

Citește alte știri de actualitate:

Detaliul remarcat în intervențiile lui Edi Iordănescu: „Nu îmi place. Mă, știe lumea ce ai făcut!”

FCSB - Dinamo 6-0. Meciul, scorul și fotografia care intră direct în cartea de istorie!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kuba
kuba  •  14 Septembrie 2021, 11:43

Lasă-ne ca nu mai scăpăm nici noi nici Rangers de viitorul balon de aur!

persanu
persanu  •  14 Septembrie 2021, 11:39

A luat-o razna si regele. Sa-l propui pe Adrian Petre este la fel cum l-ai propune pe Markovic. Propuneti-l ma si pe Seroni ce naibii ... nu degeaba suntem unde suntem ... avem specialisti pe fieare banca ... sa tineti un lucru bine minte, SPECIALISTII AU DUS FOTBALUL UNDE ESTE ACUM , nimeni si nimic altceva nu este vinovat de rezultatele fotbalului romanesc inafara de specialisti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează