FOTBAL  »  Superliga  »  IMAGINI TULBURĂTOARE

VIDEO / EXCLUSIV Adi Popa a comentat imaginile șocante cu Cristi Tănase: „Eu asta știu, iar MM are dreptate”

Cristi Tănase +9   FOTO
Cristi Tănase

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 13:34 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 13:34

Adi Popa (35 de ani), în prezent liber de contract, a comentat, azi, la GSP Live imaginile apărute cu fostul lui coleg, Cristi Tănase (36), întins pe jos în holul blocului. „Mare lucru... M-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta”, s-a apărat fostul „decar” de la FCSB.

Popa și Tănase au jucat împreună la două cluburi, FCSB, în perioada 2012-2015, și Academica Clinceni, în 2021. Extrema dreaptă, ultima oară jucător la Concordia Chiajna, susține că nu știa ca Tănase să se confrunte cu probleme extrasportive.

VIDEO. Adi Popa a văzut imaginile cu Cristi Tănase: „Din ce știu eu, nu avea probleme”

„N-am mai vorbit cu el de după perioada Clinceni. Am mai discutat o dată, parcă, la telefon acum ceva timp. 

Din ce îl știu eu, nu avea probleme. De aceea nu cred ce văd, nu știu de când sunt acele imagini, cu tehnologia de azi se pot face multe chestii. Dacă a recunoscut imaginile, el știe mai bine, e om matur, cu copil, cu nevastă. 

Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
+5 FOTO

Dar nu știu dacă e OK să te filmeze cineva așa, mai ales că era în intimitatea lui, la ușă la el, la apartament. Chiar am văzut o declarație a lui MM și într-un fel are dreptate”, a declarat Popa la GSP Live. 

Mihai Stoica, furios că „Dodel” Tănase a fost filmat, face o comparație șocantă la TV: „La alții, dacă făcea asta ...”
ATAC
Mihai Stoica, furios că „Dodel” Tănase a fost filmat, face o comparație șocantă la TV: „La alții, dacă făcea asta ...”

Ce a spus Mihai Stoica: 

Se întâmplă, nu doar la fotbal. La el vine imediat și după cealaltă veste... Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat și care a vândut imaginile. Sigur le-a vândut! Cât de mizerabili sunt românii!

Cum a reacționat Cristi Tănase: 

Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el

VIDEO. Imagini tulburătoare cu Cristi Tănase » Întins pe jos, sânge în jurul lui și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

Pe 27 decembrie 2023, fostul mijlocaș de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și i-a întocmit dosar penal. Acum, la nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată fiind filmat în ipostaze tulburătoare.

Mai multe articole de actualitate: 

Despărțire, în sfârșit! Dinamo l-a pus pe liber: „Nu voi uita niciodată această perioadă”
DINAMO
Despărțire, în sfârșit! Dinamo l-a pus pe liber: „Nu voi uita niciodată această perioadă”
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”
Sondaj
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
corneliusarmis
corneliusarmis  •  13 Februarie 2024, 16:15

Este regretabilă starea la care a ajuns un jucător de fotbal român valoros, dar în afară obiectivului de a „recupera banii plătiți pentru filmarea unui neica-nimeni”, publicarea acestor imagini, cu mare impact emoțional asupra postacilor *** care „pun botul” la orice „intoxicare gazetărească”, numai și numai pentru audiență, pentru mărirea traficului pe internet! Senzațional!!! Dodel..însângerat, cu... doi canini lipsă (n.a. ca element de basm ar fi fost necesară cifra trei!!!!), milogindu-se la ușa apartamentului, ca să fie primit în casă! Sărmanul Dodel nu a fost primit în casă, cumva, nu că era beat, dar poate „consoarta” se... consola cu-n amant! Asta, da, scenarită sadea”, bibicilor! Rog admin IT, după lecturarea textului și bănarea lui, să... „urcea această postare corectată! Muțumiri anticipate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corneliusarmis
corneliusarmis  •  13 Februarie 2024, 14:37

Este regretabilă starea la care a ajuns un jucător de fotbal român valoros, dar în afară obiectivului de a „recupera banii plătiți pentru filmarea unui neica-nimeni”, publicarea acestor imagini, cu mare impact emoțional asupra postacilor „țugulani” care „pun botul” la orice „intoxicare gazetărească”, numai și numai pentru audiență, pentru mărirea traficului pe internet! Senzațional!!! Dodel..însângerat, cu... doi canini lipsă (n.a. ca element de basm ar fi fost necesară cifra trei!!!!), milogindu-se la ușa apartamentului, ca să fie primit în casă! Sărmanul Dodel nu a fost primit în casă, cumva, nu că era beat, dar poate „consoarta” se... consola cu-n amant! Asta, da, scenarită sadea”, bibicilor! Rog admin IT, după lecturarea textului și bănarea lui, să... „urce această postare corectată! Muțumiri anticipate!”

corneliusarmis
corneliusarmis  •  13 Februarie 2024, 14:34

Este regretabilă starea la care a ajuns un jucător de fotbal român valoros, dar în afară obiectivului de a „recupera banii plătiți pentru filmarea unui neica-nimeni”, publicarea acestor imagini, cu mare impact emoțional asupra postacilor „țugulani” care „pun botul” la orice „intoxicare gzetărească”, numai și numai pentru audiebță, pentru mărirea traficului pe internet! Senzațional!!! Dodel..însângerat, cu... doi canini lipsă (n.a. ca element de basm ar fi fost necesară cifra trei!!!!), milogindu-se la ușa apartamentului, ca să fie primit în casă! Sărmanul Dodel nu a fost primit în casă, cumva, nu că era beat, dar poate „consoarta” se... consola cu-n amant! Asta, da, scenarită sadea”, bibicilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează