FOTBAL  »  Superliga  »  REACŢIE

Adi Popa a fost pus la zid după postarea de pe facebook: "L-a luat valul! Să lase ironiile"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 18:46

Adi Popa a postat ieri pe pagina sa oficială de Facebook, înaintea meciului dintre CFR Cluj şi ASA Tg. Mureş, 2-2, un mesaj ciudat în care îşi îndemna urmăritorii să ghicească scorul cu care se va impune ASA pentru a cîștiga bilete la Steaua-Oțelul.

Gestul stelistului n-a fost pe placul tuturor, iar astăzi Narcis Răducan, preşedintele lui ASA, i-a răspuns fotbalistului din Ghencea.

" Adi Popa este unul dintre motoarele echipei. Dacă vrea să rămînă aşa, să lase alte lucruri şi să se ocupe de fotbal. Sper să-l sfătuiască oficialii de la Steaua să nu mai facă pariuri de genul ăsta, că putem şi noi să facem ironii şi pariuri despre meciurile lor. Trebuie să fie un exemplu de luptă în care lumea să se gîndească la fotbal şi nu la prostii. L-a luat valul!", a spus Narcis Răducan la televiziunea sportro.

Aceasta a fost postarea lui Adi Popa de ieri:

popabun

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
854605894625108
Silviu Apostol  •  19 Aprilie 2015, 12:35

*** Raducan N . , nu am vazut comentariul despre ce a spus Stancioiu ! Sau voi credeti ca , mostenind CFR-ul din Cluj , aveti dreptul la orice ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irinaspi
irinaspi  •  19 Aprilie 2015, 12:02

Raducan nu suporta ironiile? Credeam ca la invatat N doi si Stancioiu...Poate afla ca acestia sunt jucatorii lui....Era mai bine daca Popa spunea de ex. ca Steaua va juca in Liga la Tirgu Mures?...Sau era mai bine daca Popa ar scrie pe o gheata numele omului prins cu arbitraje aranjate sau al primarului anchetat pentru finantare dubioasa?...Sa inceapa cu decenta la propria echipa...

tonyys
tonyys  •  19 Aprilie 2015, 08:14

Ad Popa a avut dreptate - minca a facut un lat ordinar cu asa - in loc de 2-0 pt. cfr, asa a mai furat un punct....amaratii aia de la asa nu-s in stare sa bata chiar daca portarul advers le face cadou 2 goluri.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează