FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adi Popa, luat la ţintă înainte de derby: "Nu e atît de mare încît să spună că bate cu 5-0 pe Dinamo"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 11 august 2013 19:10

Impresarul Victor Becali duce dorul unui derby în care ambele echipe să fie printre favoritele la titlu.

Vărul patronului Stelei crede că echipa din Ghencea se va impune şi în acest campionat, mai uşor decît în sezonul precedent.

"Parcă nu mai e derby ca înainte. Explicaţia e că Steaua domină categoric şi cred că va lua campionatul mai lejer ca anul trecut. Poate doar Petrolul şi Astra să ţină pasul.

Observ că steliştii sînt prea relaxaţi, nu cred că este Adi Popa e atît de mare încît să îşi permită să spună că bate pe Dinamo cu 5-0. Trebuie să ai un respect pentru adversar. Cînd eşti relaxat poţi să păţeşti cum s-a întîmplat cu Tbilisi. Şi atunci spuneau că dau multe.

Merg la meci doar cu Hagi, de mult nu am mai mers cu o singură persoană lîngă mine la un derby, fără străini să urmărească jucători. De la Dinamo îmi plac Filip, Rotariu, dar mai ales Cosmin Matei.

Nimeni nu avea încredere în el cînd l-am adus, acum a devenit şi căpitan. Îi felicit pe dinamovişti pentru noul proiect şi sînt sigur că vor avea dreptate", a spus Victor Becali la Radio GSP.

Dinamo - Steaua este azi, de la ora 21:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
kos_tyn
kos_tyn  •  11 August 2013, 20:33

Impresarul asta, Victor Becali, nu mai intra in puscarie sa-i tina de urat lui Gigi?

alin.gabriel
alin.gabriel  •  11 August 2013, 20:26

Cat despre Becali, sa-si vada de treaba lui si sa nu semene zazanie unde nu-i cazul. Declaratia lui Adi Popa a avut o altfel de nuanta. Atunci cand o scoti din context poate parea ingamfare, insa nu a fost deloc asa.

alin.gabriel
alin.gabriel  •  11 August 2013, 20:23
Postat de dinamovistfaravoie pe 11 August 2013, 19:16

De mare nu e mare...dar la ce jucatori are acum Dinamo s-ar putea sa primim 5 .Si nu numai de la steaua.Astept cu groaza meciurile cu Petrolul,Astra si Pandurii.

Cred ca mai degraba ne-o furam intr-o maniera categorica de la Astra sau Petrolul decat de la Steaua. Cu Steaua pornim din postura de outsideri, insa baietii se vor ambitiona pentru meciul asta si sper sa nu ne facem de ras. Oricum, daca Dinamo face egal este un rezultat bun, iar daca invinge este o mare surpiza. Ca ne convine noua sau nu, in momentul de fata asta este realitatea sportiva.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează