FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA CAMPIOANĂ

Adi Popa: "Oţelul ne-a făcut treaba". Ce spune și Tamaş după primul titlu la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 22:27

Steaua a terminat la egalitate cu CSMS Iaşi, 0-0, şi a profitat de înfrîngerea celor de la ASA, 1-2 cu Oţelul.

Gabi Tamaş a vorbit despre primul titlu de campion cîştigat cu Steaua.

"Este primul titlu pentru mine. Este cel mai muncit trofeu pe care l-am obţinut. Sînt foarte bucuros!

Mă bucur că Oţelul a jucat corect cu ASA, aşa cum a jucat şi cu noi. De aceea e frumos fotbalul, Oţelul ne-a bătut pe noi, iar acum a cîştigat şi cu ASA", a spus Tamaş la DolceSport.

Adi Popa, mijlocaşul Stelei, i-a felicitat pe cei de la Oţelul după victoria cu ASA.

"Este o bucurie imensă. Le mulţumim celor de la Oţelul. În mare măsură ne-au făcut treaba. Noi sîntem o familie şi sîntem foarte uniţi. Sperăm să cîştigăm şi Cupa României şi să ne îndeplinim toate obiectivele", a spus Popa la DolceSport.

Raul Rusescu, al cărui împrumut la Steaua va expira în această vară, a vorbit despre titlul cîştigat.

"Probabil că a fost cel mai epuizant titlu din carieră. Am pierdut multe puncte, a fost un an foarte greu din toate punctele de vedere. Sînt mîndru că fac parte din această echipă.

Nu ne gîndeam niciodată că vom ajunge în ultima etapă să tremurăm. Mi-a fost foarte frică de ceea ce se putea întîmpla la Tîrgu Mureș", a spus Rusescu la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mixmax
mixmax  •  29 Mai 2015, 01:41

dezamagitor ca a trebui sa stam la mana Otelului ca sa castigam titlul, dar asta este. Oricum a fost amuzant comentariul lui Tamas care a zis ca asta a fost cel mai muncit trofeu din cariera lui. Si el saracutzul abia daca a jucat vreo 10 meciuri in total...Cred ca ar fi fost complet epuizat si aproape de reanimare daca ar fi jucat tot sezonul pt. titlul asta. Hehehe!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Mai 2015, 00:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  28 Mai 2015, 23:32

adi popa pai normal ca multumesti Otelului ***, daca nu esti in stare cu POARTA GOALA SA DAI UN *** DE GOL si dai lob in bara, esti ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează