FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adi Popa speră să nu fie trimis la echipa a doua: "Nea Gigi, nu mă pedepsi!"

Adi Popa este cel mai vechi jucător din lotul actual al Stelei // FOTO sportpictures.eu
Adi Popa este cel mai vechi jucător din lotul actual al Stelei // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 00:00

Adrian Popa speră să nu fie trimis la echipa a doua de către Gigi Becali, după ce mijlocașul a refuzat să semneze prelungirea contractului cu Steaua.

Deranjat că cei din conducere nu i-au mărit deloc contractul de când a semnat cu Steaua, "Motoreta" Popa nu vrea să mai continue din vară, când îi expiră contractul. Supărat că a fost în permanenţă printre oamenii plătiţi cel mai prost, mijlocaşul a vorbit ieri pentru prima dată despre contractul său.

"Mai am opt luni de contract... De o lună de zile se tot vorbește de transferul meu, dar mai sunt 18-20 de meciuri până la iarnă și până la o nouă perioadă de transferuri. Eu sunt fericit acum, mă simt bine, dar la vară vom vedea ce o să fie. Am o înțelegere cu Steaua până la vară, am petrecut ani frumoși aici, am avut succese împreună, dar vom vedea în vară ce decizie voi lua. Nu pot să-mi reziliez contractul cu Steaua până pe 30 iunie, deci rămân aici", a spus Popa.

Întrebat dacă se teme că Becali s-ar putea să-l pedepsească pentru că a refuzat prelungirea contractului cu Steaua, Popa a declarat:

"Eu tind să cred că suntem la un club serios, iar eu sunt un jucător profesionist, care mi-am făcut tot timpul treaba când s-a apelat la serviciile mele... Dar dacă voi ajunge în această situație, mă voi conforma și asta e. Viața merge înainte.... Dar nu mi-e treamă pentru că sunt profesionist, îmi fac treaba. În vară vom vedea ce se va întâmpla, dacă nu voi ajunge la un alt acord".

În urmă cu o lună, Popa a fost la un pas să plece de la Steaua după ce Anamaria Prodan, agentul său, negociase termenii mutării cu nemții din liga a doua de la Stuttgart.

8.000 €pe lună câștigă Adi Popa, iar în iarnă va intra în ultimele 6 luni şi ar putea semna cu orice club, fără ca Steaua să se poată opune

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
paulg40
paulg40  •  16 Octombrie 2016, 12:59

Popica este deja emblematic pt Steaua!Merita mai mult!

martinpen
martinpen  •  16 Octombrie 2016, 12:55
Postat de randoom_._ pe 16 Octombrie 2016, 12:49

las-o jos ca macane. baiete,popa in 2013 ne-a nenorocit in meciul cu basel. o victorie clara s-a transformat intr-un egal din cauza lui. de atunci becali nu i-a mai marit salariu nici cu un cent. asa faceam si eu. nu conta victoria aia la final,ca tot pe locul 4 terminai,dar ca imagine era o lovitura nepretuita.

Ce a facut Popa la meci nu are importanta, oricine greseste, atunci a fost Popa, altadata a fost Stanciu, mai mereu a fost Chipciu... Eu vorbeam de aia care se vaitau ca Popa are 8000 salariu si ei nu au atat. Pai sa stai in fotoliu si sa bei ca porcu, apoi sa-l critici pe Popa nu ai nevoie de salariu... Popa la antrenamente alearga de rupe, daca s-ar plati dupa km parcursi ar avea mai mult nu doar 8000.

randoom_._
randoom_._  •  16 Octombrie 2016, 12:49
Postat de martinpen pe 16 Octombrie 2016, 12:33

Eu zic sa o lasati mai moale, cu comparatiile astea. daca va pun sa faceti antrenamentele lui Popa, in 2 zile muriti sau daca aveti noroc, stati in scaun cu rotile. Popa are 8000 dar e salariu mic in comparatie cu un jucator din Germania mult ai slab ca Popa. Oricum, nu va obositi, acest articol e menit sa-l faca pe Gigi sa-i mareasca salariul, la gSP sunt finii lui Reghe, ce ai vrea sa scrie ?

las-o jos ca macane. baiete,popa in 2013 ne-a nenorocit in meciul cu basel. o victorie clara s-a transformat intr-un egal din cauza lui. de atunci becali nu i-a mai marit salariu nici cu un cent. asa faceam si eu. nu conta victoria aia la final,ca tot pe locul 4 terminai,dar ca imagine era o lovitura nepretuita.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează