FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adi Popa vs FCSB! Mihai Pintilii, ultimul care-i oferă replica „Motoretei”: „Trebuia să lase capul în pământ și să plece!”

Adi Popa a părăsit FCSB la finalul lui iunie +39   FOTO
Adi Popa a părăsit FCSB la finalul lui iunie

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 21:09 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:22

Mihai Pintilii (35 de ani) este ultimul din tabăra FCSB care îi răspunde lui Adi Popa (31) după dezvăluirile din vestiarul vicecampioanei făcute de cel supranumit „Motoreta”.

Lui Adi Popa i-a expirat împrumutul la FCSB pe 30 iunie, iar la 2 zile distanță a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în cea de-a doua sa aventură la trupa roș-albastră. Mihai Pintilii, antrenor secund la FCSB, consideră că Popa a greșit, ar fi trebuit „să lase capul în pământ”.

Mihai Pintilii: „Nu a venit cu sufletul, nu era 100%!”

„Sunt lucruri care nu se zic. Eu, dacă aş fi plecat de la Steaua, nu aş fi făcut aşa, să mă duc în emisiune să dau declaraţii. Nu pică bine. Şi în primul rând, pentru caracterul tău, Popică, era mai bine să nu zici. Ce a întâmpinat el aici, rămâne doar pentru el. A făcut performanţă la clubul ăsta, a câştigat trofee, a câştigat bani la clubul ăsta şi trebuia doar să lase capul în pământ şi să plece. 

Cum i-am zis de la început, taci din gură, vezi-ţi de treaba ta! Nu era un jucător cumpărat, era un jucător împrumutat, nu a venit cu sufletul, nu era 100%. Că dacă era 100% cu sufletul şi dădea totul pe teren, probabil şi juca şi era mult mai bine pentru el. Popică şi-a făcut treaba, a plecat, îi mulţumim şi atât!”, a declarat Pintilii la TV Telekom Sport.

Împrumutat de la Reading, Adi Popa a bifat 20 apariții pentru FCSB. Bilanț: 3 goluri și 2 pase de gol. Mijlocașul de bandă a rămas fără echipă acum, contractul cu formația engleză de eșalon secund ajungând la final.

650.000 euroeste cota de piață a lui Adi Popa, conform Transfermarkt

GALERIE FOTO. Imagini din derby-ul Dinamo - FCSB, meci în care Adi Popa a deschis scorul

+35 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, anunț înaintea meciului FCSB - Botoșani: „Man e plecat! Mirel Rădoi știe niște lucruri”

Gigi Becali a dat-o la întors! Nu mai bagă copiii cu CFR: „Să faci asta e nedemn și nedrept! Eu nu sunt așa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
pompescu
pompescu  •  05 Iulie 2020, 14:44
Postat de andy_2008 pe 04 Iulie 2020, 23:32

Motoreta mobra,vai de el.Unde a jucat butoiul asta bine????

Ultimele campionate le-ati castigat cu ''butoiul'' asta pe teren, prostalau gigist :))

luisharcsa
luisharcsa  •  05 Iulie 2020, 09:25

Pintilii, noul "dugadam", "lucrator" pe plantatie :)

dvd1
dvd1  •  05 Iulie 2020, 04:52

de ce trebuia sa lase capul in pamint? Foarte bine face. Sa ii dea in judecata, sa cistige si poate izbuteste sa ii termine pe vecie. Echipa asta impreuna cu "carturarul" puscarias conducator trebuie desfiintata pe loc. Prea li se cauta in coarne la astia. Cit despre acest Pintilescu sau cum il cheama nu a auzit nimeni de el si nici nu va auzi. Asta nici nu stie sa scrie sau sa vorbeasca dar isi da el cu presupusul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează