FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adi Rocha visează la titlu: "Sînt la Steaua, iar aici obiectivul nu poate fi decît campionatul"

Adi Rocha le promite fanilor Stelei că titlul va ajunge în acest an în Ghencea
Adi Rocha le promite fanilor Stelei că titlul va ajunge în acest an în Ghencea

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 21 iunie 2012 21:25

Noua achiziţie a Stelei, Adi Rocha (26 de ani), a vorbit în premieră despre felul în care a fost primit la Steaua şi ce planuri de viitor are. Atacantul  îi este recunoscător lui Reghecampf, el fiind antrenorul care l-a adus în România. Brazilianul este sigur că acesta va reuşi la Steaua.

"Laurenţiu Reghecampf înseamnă foarte mult pentru mine, fiindcă m-a ajutat enorm. Este un om foarte capabil şi cel mai bun antrenor cu care am lucrat pînă acum în carieră. Şi pot spune că am lucrat cu antrenori buni atît în Austria, cît şi în Germania", a spus Rocha conform site-ului oficial al Stelei.

...despre perioada de la Chiajna: "Faptul că am jucat la Chiajna m-a ajutat foarte mult, fiindcă trecuse foarte mult timp fără ca eu să evoluez în Germania, cu toate că mă antrenam. Cînd am venit la Chiajna, mi s-au deschis porţile, am primit şansa de a juca şi am ajutat echipa să rămînă în prima ligă. Asta m-a propulsat spre Steaua, unde am alte obiective, pe care doresc să le îndeplinesc.

Chiajna este deja de domeniul trecutului pentru mine. Le mulţumesc celor de acolo pentru tot sprijinul acordat şi cred că am reuşit şi eu, într-o anumită masură, să-i ajut să facă o treabă bună în sezonul trecut. Am foarte mulţi prieteni acolo, de la jucători şi pînă la angajaţii de la club. Acum, însă, am ajuns la Steaua  şi îmi propun să dau goluri şi să debutez cu o victorie."

...despre planurile de la Steaua: "Steaua este, fără îndoială, cea mai bună echipă din România şi sînt foarte fericit să mă aflu aici. Obiectivul tuturor, de la Preşedinte, antrenor şi pînă la jucatori, este acela de a deveni campioni. Pentru a-l îndeplini, muncim foarte mult, facem şi cîte trei antrenamente pe zi şi speram să merite efortul."

...despre lotul Stelei şi concurenţa de acolo: "Am descoperit aici un grup impresionant de jucători. Sînt şapte fotbalişti de echipă naţională, ceea ce este extraordinar. Sîntem cu toţii prieteni. Este şi normal, fiindcă avem vîrste apropiate. Pot spune că discut mai mult cu Raul Rusescu şi cu Paul Pîrvulescu, dar sînt prieten cu toţi colegii mei.

Nici un jucător nu se poate pregăti bine daca nu are concurenţă. Cine va fi mai în formă va juca. Atît Rusescu, cît şi Costea şi Nikolic sînt foarte buni atacanţi. Sînt fericit dacă primesc laude, dar important este să demonstrez că merit să fiu apreciat."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
energydrik
energydrik  •  22 Iunie 2012, 00:00

mai bine nu zicea nimic...saracu...nu a inteles ca lauda si propunerea de scopuri marete fara acoperire ... este egal 0, sau mai rau, sa nu dea cu minus daca o sa faca cateva meciuri slabe la inceput si o sa se laude prietenilor din Brazilia ca a jucat la Steaua.

eugol
eugol  •  21 Iunie 2012, 22:41

Foarte frumos a vorbit. Succes, Rocha!

memelusha
memelusha  •  21 Iunie 2012, 22:39

5teaua va castiga titlul! titlul de cea mai penibila echipa din Europa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează