FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adio, caterincă! Steaua a pierdut oamenii responsabili cu buna dispoziţie

Articol de , - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 00:00

O dată cu plecările lui Arlauskis, Rusescu și Latovlevici, Steaua a pierdut și oamenii responsabili cu buna dispoziție la antrenamente

Steaua lui Rădoi e mult mai tristă. La ședințele de pregătire din Austria, seriozitatea predomină, asta pentru că Giedrius Arlauskis, Raul Rusescu și Iasmin Latovlevici nu mai sînt în lot. Cei trei aveau un rol foarte important nu numai pe teren, ci și în vestiarul roș-albaștrilor. Ei erau cei care la ședințele de pregătire reușeau să descrețească frunțile colegilor cu cîte o glumă sau o farsă.

Fără ei, atmosfera la antrenamentele campionilor este mult mai tristă. Rolul lor n-a fost preluat de nici un jucător. La ședințele de pregătire nimeni nu mai glumește. Fotbaliștii ascultă planul antrenamentului, apoi trec în liniște la exerciții. Le execută cu seriozitate, rareori întîmplîndu-se ca unul dintre ei să deschidă gura. Singurul care mai iese din tipar e Gabi Tamaș, veteranul de 32 de ani, dar nici el nu exagerează.

Situația este similară și în ceea ce privește staff-ul tehnic. Rădoi se comportă mai mult ca Gâlcă decît ca Reghecampf. E serios și rareori intervine la o discuție cu elevii săi. Nu se aud rîsete, pînă și zîmbetele sînt o raritate, iar atunci cînd apar, fotbaliștii le fac parcă pe ascuns, fără a fi văzuți de Mirel.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează