FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎŞI CAUTĂ ANTRENOR

Adio, Conceicao! Tehnicianul Braşovului şi-a prelungit contractul

Toni Conceicao
Toni Conceicao

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 14:08

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru prelungirea cu un sezon a contractului tehnicianului Antonio Conceicao

 

"După cum am promis suporterilor braşoveni, antrenorul Antonio Conceicao va continua la FC Braşov şi în sezonul viitor. Am ajuns la un acord cu Antonio Conceicao, astfel că toate zvonurile apărute în ultima perioadă au fost simple speculaţii. Am început împreună un proiect la FC Braşov şi este normal să-l continuăm împreună. În perioada imediat următoare vom anunţa şi transferurile din această vară", a declarat oficialul braşovean, pentru site-ul oficial al clubului, conform Mediafax.

FC Braşov se va reuni în data de 20 iunie, iar în perioada 24 iunie - 16 iulie are programat un stagiu de pregătire în Portugalia.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că viitorul antrenor al echipei va fi ales dintre tehnicienii Cristiano Bergodi (Modena), Antonio Conceicao (FC Braşov) şi Petre Grigoraş (Pandurii).

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
flafy
flafy  •  05 Iulie 2011, 00:10

ce ziaristi cica adio conceicao??pai a plecat de la Brasov???oricum este un antrenor bun si FC Brasov este peste steaua ca si joc!!

claudiano
claudiano  •  10 Iunie 2011, 02:37

steaua e varza..doar ii lauda atat dar sunt vai de capul lor cand vad ceva mai bun la o alta echipa repede sal eie. pe conceicao.uite ca nu le-a mers acum la stana lui becali si nu-i va merge nici lui mafiotul mustacios dinu gheorghe sa ne mai fure jucatorii dupa ce ne-au lasat fara echipa ordinarii fotbalului romanesc

gazistu
gazistu  •  09 Iunie 2011, 23:37

dar de ce ati scris ADIO CONCEICAO? ce era cu referire ca la pierdut steaua? dar in liga 1 totul se rezuma la steaua? altele nu mai conteaza?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează