FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adio, libertate! » După jocul modest de la Cluj, steliştii vor fi supuşi din nou unui program strict

Prestația modestă a echipei de la Cluj i-a deranjat pe conducătorii Stelei
Prestația modestă a echipei de la Cluj i-a deranjat pe conducătorii Stelei

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 01:54

MM Stoica a concluzionat că Steaua a jucat slab la Cluj fiindcă fotbaliştii n-au mai fost controlaţi după calificarea cu Ajax.

Euforia post- Ajax a afectat-o pe Steaua. Meciul roş-albaştrilor cu U Cluj, cîştigat cu 1-0, mai greu decît se credea înaintea lui, i-a enervat pe şefii din Ghencea. Mihai Stoica a reacţionat la stadion, după fluierul de final al arbitrului. Martori prezenţi la eveniment au povestit reacţia managerului: "Mare greşeală am făcut să-i lăsăm liberi după meciul cu Ajax! Dar a fost ultima oară, gata, de acum înainte nu se va mai întîmpla ca echipa să nu doarmă în hotel, în cantonament!".

Calificarea obţinută împotriva olandezilor în noaptea de joi spre vineri a fost urmată de timp liber pentru fiecare jucător, apoi a mai existat o petrecere şi sîmbătă seară. A fost botezul copilului asistentului medical al steliştilor, la care a participat tot lotul. MM a considerat că randamentul echipei a scăzut din pricina programului lejer avut după partida cu Ajax.

Imediat după sfîrşitul jocului, Reghecampf remarcase şi el o formă fizică mai slabă a echipei: "A lipsit prospeţimea, n-am mai avut viteză". Antrenorul a impus apoi un program strict, cu un antrenament de o jumătate de oră în seara de după joc şi încă o şedinţă de pregătire ieri.

"Greu de revenit pe pămînt"
Reghecampf a comentat aseară, la DigiSport, diferenţa dintre prestaţia cu Ajax şi cea cu U Cluj: "Calificarea de joi a fost urmată numai de laude pentru fiecare, de la părinţi, alte rude, prieteni. E greu să cobori cu picioarele pe pămînt într-un timp foarte scurt şi să reuşeşti să te concentrezi la fel de bine cînd te întorci în Liga 1".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
dany_gry2000
dany_gry2000  •  27 Februarie 2013, 12:50
Postat de tonimirea pe 27 Februarie 2013, 09:15

Uneori blaturile sunt greu de explicat. Jucatorii nu s-au fortat pentru ca stiau rezultatul . Asa ca s-au odihnit pe teren Restul sunt declaratii pentru adormirea presei.Cu fosti jucatori ai Stelei care gresesc decisiv victoria este asigurata.

a castigat steaua sezonul asta vreun meci pe bune?

flo_ax
flo_ax  •  27 Februarie 2013, 10:15

pacat ca jurnalistii habar n-au de fenomen... cand joci intr-un ritm infernal 120 de minute, din care 100 jucate la intensitate maxima, e cam greu ca dupa nici 4 zile sa rupi iar norii... Barca si Realul, dupa primul el-clasico (turul din cupa Regelui) au dat rateuri grave in campionat, pierzand sau facand egal. Iar cu U, posesie de 75%, adversarul nu s-a deschis, n-a incercat nimic, de ce ar incerca echipa care conduce?

tonimirea
tonimirea  •  27 Februarie 2013, 09:15

Uneori blaturile sunt greu de explicat. Jucatorii nu s-au fortat pentru ca stiau rezultatul . Asa ca s-au odihnit pe teren Restul sunt declaratii pentru adormirea presei.Cu fosti jucatori ai Stelei care gresesc decisiv victoria este asigurata.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează