FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adio, Nemec! Slovacul o lasă pe FCSB cu ochii în soare: s-a înțeles deja cu o altă echipă! Ce salariu și primă de instalare va avea

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iulie 2018 09:24

FCSB l-a pierdut ieri pe Billel Omrani, care și-a prelungit contractul cu CFR, iar azi a mai primit o loviutură. Nici Adam Nemec nu mai este o țintă, după ce slovacul s-a înțeles cu o altă formație.

Fostul atacant dinamovist a ajuns la un acord cu FC Pafos, formație care a terminat sezonul trecut pe locul 9 în prima ligă cipriotă, anunță ProSport.

Sursa citată anunță că Nemec va semna oficial în următoarele zile. Ciprioții îi dau lui Nemec un contract de 20.000 de euro lunar, plus o primă de instalare de 150.000 deeuro.

În ultimul sezon Adam Nemec a adunat 33 de meciuri la Dinamo, marcând 7 goluri. Internaționalul slovac are mari șanse să fie înlocuit de FCSB în capul listei de achiziții cu Raul Rusescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  09 Iulie 2018, 14:11

Va dati seama ce umilinta a incasat oierul cu gura mare? fcsb vs. Pafos 0-1! Asa este cand il ia gura pe dinainte. Nemec a fost mai destept decat credea becali ca este si nu s-a lasat amagit ca alti fraieri care au ajuns bataia de joc a acestuia. Succes Nemec oriunde te-ai afla!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Iulie 2018, 13:42
Postat de Danut Ognean pe 09 Iulie 2018, 11:54

ha ha ha razboinicul luminii o noua inrangere in numai doua zile!fcsb-eii crapa de ciuda

Moldovene, inca mai ai curent? Nu sunteti sub ape in catunul ala? Sau mint aia la tv?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Iulie 2018, 12:14
Postat de dinamo100 pe 09 Iulie 2018, 11:18

Este inca o dovada cat de slab e campionatul nostru. In acelasi timp este absolut hilar sa vezi cum fcsb alearga dupa un jucator mediocru ca Nemec. Hai sa fim seriosi, Nemec nu arata mai nimic: tehnica rudimentara, viteza mediocra, sut banal, nici macar la jocul aerian nu este o sperietoare pentru adversari. Atata doar ca sta in fata portii si o mai baga din cand in cand. Este sub Gnohere.

Nemec e super jucator, cel putin pentru campionatul nostru. Din pacate intr-un campionat ca al nostru orice jucator care intra in ultimul an de contract nu mai risca nimic si joaca mai mult la misto. Dinamo nu a avut cum sa-l motiveze financiar si sportiv altfel sunt sigur ca ar fi continuat la acelasi nivel ca acum 2 sezoane. Omul ia aproape jumate de milion de euro de la ciprioti...nu avea cum sa riste banii aia pe o accidentare stupida intr-un campionat ca al nostru.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează