FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA

Adio, odihnă! Mirel Rădoi nu își mai menajează titularii înainte de meciurile din cupele europene

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2015 00:00

Rădoi a renunțat la tactica de a menaja titularii înaintea duelurilor din Europa, așa cum a procedat în meciurile premergătoare duelurilor cu Partizan.

Cu doar 9 puncte după 6 etape, Steaua nu-și mai permitea să riște în Liga 1. Aseară, Mirel Rădoi a apelat la ce a avut mai bun, fără a mai odihni titularii. Asta chiar dacă roș-albaștrii își joacă împotriva celor de la Rosenborg ultima șansă de a mai evolua în Europa în acest sezon, dar și un pot financiar de 10 milioane de euro.

Rădoi nu a mai procedat la fel cum o făcuse înaintea duelurilor cu sîrbii de la Partizan din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, cu CFR, acasă, și cu Botoșani, în deplasare, tehnicianul de 34 de ani a trimis pe teren formule de echipă formate aproape în totalitate din rezerve.

De data asta însă, înainte de turul din play-off-ul Europa League, cu norvegienii de la Rosenborg, Mirel a apelat la toți titularii pe care i-a avut la dispoziție. Singurele absențe au fost Alcenat și Stanciu.

Cei doi nu sînt încă refăcuți complet după accidentări și au fost menajați în speranța că vor fi recuperați pînă la meciul cu Rosenborg, programat joi, la București.

"La începutul sezonului, jucătorii au nevoie de minute, ca să aibă tonus şi să intre în ritmul competiţiei. Prin meciuri pot ajunge la o formă bună şi la un nivel ridicat, se pot omogeniza"
Marius Lăcătuș, fostă glorie Steaua

Cum a arătat Steaua cu CFR:

Niță - Rîpă, Carp, Toșca, Guilherme - Tahar, Neagu - Hamroun, G. Iancu, Enceanu - Tudorie

Cum a arătat Steaua cu Botoșani:

Cojocaru - Rîpă, Carp, Toșca, Guilherme - Tahar, Neagu - Grădinaru, G. Iancu, Enceanu - Tudorie

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează