FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA / STIREA 18

Adios!

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2007 00:00

Steaua si Andrey au reziliat de comun acord contractul, portarul urmind sa plece inapoi in Brazilia

La 10 luni distanta de momentul in care a venit in Ghencea, Andrey Nazario si-a incheiat in mod oficial colaborarea cu Steaua. Clubul si portarul sud-american de 24 de ani au cazut de acord sa rezilieze contractul, care se intindea pina in vara lui 2010. "Da, am negociat cu Andrey rezilierea angajamentului. Cel mai probabil in cursul zilei de miercuri vom ajunge la o intelegere si ne vom desparti pe cale amiabila", a declarat aseara Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor.

Andrey a fost adus in Ghencea de fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Suma de transfer a fost de 300.000 de dolari, iar salariul sau de 250.000 de dolari pe an. Imediat dupa ce MM a plecat din club, Gigi Becali a luat hotarirea de a renunta la Andrey, insa acesta n-a dorit sa plece. Cum contractul era deja parafat, Becali s-a vazut nevoit sa-l pastreze in lot, insa l-a exilat la echipa a doua, care activeaza in Liga a III-a.
Andrey n-a aparat decit intr-un meci, chiar vinerea trecuta, cind Steaua a invins-o pe Juventus Colentina cu 3-1, brazilianul gresind grav la golul incasat de ros-albastri.

7 meciuri a evoluat Andrey pentru Steaua, suferind in schimb doua interventii chirurgicale

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează