FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

GALERIE FOTO Titularul din derby-ul FCSB - Dinamo, felicitat de iubită: „Ești cel mai aproape de inima mea”

FCSB - Dinamo 2-1 » Goalkeeperul dinamovist Adnan Golubovic a împlinit ieri 28 de ani, chiar în ziua în care s-a jucat Derby de România. Slovenul a avut câteva parade extraordinare. +38   FOTO
FCSB - Dinamo 2-1 » Goalkeeperul dinamovist Adnan Golubovic a împlinit ieri 28 de ani, chiar în ziua în care s-a jucat Derby de România. Slovenul a avut câteva parade extraordinare.

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 10:20 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 10:39

FCSB - Dinamo 2-1 » Goalkeeperul dinamovist Adnan Golubovic a împlinit ieri 28 de ani, chiar în ziua în care s-a jucat Derby de România. Slovenul a avut aseară câteva parade extraordinare.

În dimineața partidei, Narcisa Celikovic, iubita lui Golubovic, studentă la Farmacie în Bosnia, i-a dedicat o postare pe Instagram: „Sărbătoritul meu, ești departe de mine, dar totodată cel mai aproape de inima mea”.

+34 FOTO

Andrei Nicolescu, acționar majoritar la Dinamo, a postat o poză cu fiica lui, Mia, care și-a aniversat și ea ziua, tot ieri, la fel ca Adnan Golubovic:

Titularul din derby-ul FCSB - Dinamo, felicitat de iubită: „Ești cel mai aproape de inima mea”

Adnan Golubovic a venit în această vară la Dinamo, de la FC Kooper. Cotat la 300.000 de euro pe portalul de specialitate Transfermarkt, acesta a mai jucat de-a lungul carierei la Sloboda Tuzla, Vis Pesaro, Catanzaro, Matera, NK Domzale și NK Triglav.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo, Derby de România

+19 FOTO

VIDEO. Florinel Coman, eurogol în FCSB - Dinamo:

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul
FCSB - Dinamo
Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul
Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!”  vs „Drama suporterului stelist”
FCSB - Dinamo
Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează