FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID, VINERI, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Adrian Anca: "Dusan Uhrin ar trebui să fie mai flexibil"

Adrian Anca
Adrian Anca

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2009 00:00

Adrian Anca, fotbalist care a fost antrenat de patru tehnicieni în cariera sa de la CFR Cluj, îl sfătuieşte pe antrenorul ceh Duşan Uhrin să fie mai apropiat de jucătorii ardeleni.

Uhrin s-a impus ca un adevărat dictator, atitutine neagreată de fostul atacant din Gruia: „Am înţeles că acum la CFR sînt probleme mari în vestiar. Bergodi nu a dat nicio amendă în viaţa lui şi jucam superb pe vremea lui. Ştia să discute cu noi şi ne înţelegea perfect. Andone a fost puţin mai dur şi cu mine foarte căpos, că nu a vrut să mă bage”, a încheiat Anca.

Citeşte aici ce a mai spus Anca în Adevărul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  12 Martie 2009, 10:41

Bai copile se vede ca esti roman.Clubul vrea inalta performanta si de aceea plateste bine dar ca orice angajat trebuiesc respectate anumite lucruri impuse de patronat care se regasesc in ror cunoscute la angajare Pai trebuie inteles ca esti platit sa respecti si nu invers Tu ca toti romanii vreti bani multi dar sa faceti ce va taie capul de aceea toti care ies in strainatate nu fac fata cerintelor La mofturi sunteti primii Foarte bine face conducerea cfr

Vezi toate comentariile (1)
Comentează