FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Tiradă la adresa antrenorilor cu kilograme în plus din SuperLigă: „Nu poți să apari așa în fața telespectatorilor”

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, într-o formă fizică de invidiat / FOTO: GettyImages
Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, într-o formă fizică de invidiat / FOTO: GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 17:55 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 17:55

Adrian Bogoi (49 de ani), fostul fundaș central al celor de la Rapid, FC Argeș sau Pandurii Târgu-Jiu, a vorbit, în direct la emisiunea GSP Live, moderată de jurnalistul Costin Ștucan, despre faptul că unii antrenori români au kilograme în plus, făcând o comparație între tehnicienii români și cei spanioli. 

Se face! Leo Grozavu vine joi să preia echipa: „Pentru acest club aș face o excepție”
NUMIRE
Se face! Leo Grozavu vine joi să preia echipa: „Pentru acest club aș face o excepție”

Adrian Bogoi: „Avem nevoie de teste medicale și pentru antrenori”

Fostul antrenor principal al formației Pandurii Târgu-Jiu este de părere că actuala conducere a fotbalului românesc ar trebui să introducă teste medicale și pentru antrenori. 

„Se întâmplă anumite evenimente în campionatul nostru, chiar și la antrenori tineri. Vedem cazul lui Prepeliță, al lui Neagoe, și așa mai departe. Sunt antrenori tineri.

VIDEO EXCLUSIV. Adrian Bogoi critică forma fizică a unor antrenori din fotbalul românesc: „Trebuie să fie un model pentru jucători”

Văd totodată că au luat mulți din ei, chiar și la Liga 1, kilograme în plus, după ce s-au lăsat de fotbal și nu mi se pare normal. Eu sunt un mare admirator al fotbalului spaniol. Și nu mă uit numai la meciuri, mă uit și la comportamentul și la ținuta antrenorilor, și arată toți impecabil, trași prin inel, parcă joacă fotbal, sunt în activitate.

Avem nevoie de teste medicale și pentru antrenori, periodice. Să se facă o comisie pe la Federație, o comisie de etică, de conduită. Nu putem să apărem în fața telespectatorilor cu nu știu câte kilograme în plus. Și sunt mulți antrenori în România. Dar să știți că este un lucru serios și ar trebui implementat ceva în acest sens.

Și antrenorii depun o muncă fizică importantă și trebuie să fie pregătiți pentru această activitate. Ca antrenor trebuie să fii un model pentru jucător și ca prezență fizică, și intelectuală, să ai niște idei pe care ei să le accepte de la început. Trebuie să ai capacitatea de a-i face să înțeleagă”, a declarat Adrian Bogoi. 

231 aparițiia bifat în Liga 1 Adrian Bogoi, reușind să marcheze 6 goluri

Citește și:

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

Raul Albentosa, despre „nebunia de la Dinamo” și condițiile în care ar mai fi rămas în România: „M-am confruntat cu momente urâte la București”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează