FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA

Adrian Cristea s-a enervat înainte de CFR Cluj - FCU Craiova: „E o prostie! E o anomalie!”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 21:10 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 21:19

Înainte de CFR Cluj – FCU Craiova, barajul pentru preliminariile Conference League, Adrian Cristea a avut o ieșire nervoasă.

Fostul mijlocaș de la Dinamo și FCSB s-a arătat deranjat de faptul că CFR Cluj, locul 3 în play-off, trebuie să joace bun baraj pentru calificarea în Conference League cu FCU Craiova, echipă care a terminat pe play-out-ul pe locul 1 și a câștigat primul baraj, cu FC Voluntari.

Circ pentru Conference League » CFR o bate pe FCU Craiova cu ajutorul lui Kovacs și ocupă ultimul loc european!
CFR Cluj - FCU Craiova 1-0 (d. prel.)
Circ pentru Conference League » CFR o bate pe FCU Craiova cu ajutorul lui Kovacs și ocupă ultimul loc european!

Adrian Cristea s-a enervat înainte de CFR Cluj – FCU Craiova

 „E o anomalie! E o prostie aşa ceva! Te chinui un an să termini pe locul 3, iar apoi joci cu o echipă din play-out, E de domeniul fantasticului! 

Nu e meritoriu. Să zicem că în seara asta câştigă FCU Craiova. E normal să joace în Europa? Iese din primul tur, apoi ne plângem că nu facem puncte pentru România.

Doar într-un singur meci joci locul de Europa? CFR a terminat pe poziţia a 3-a. Ce vrei mai mult de atât?, a spus Adrian Cristea la PrimaSport.

Are şi părţi bune acest sistem. Sigur, anumiţi antrenori se plâng că se înjumătăţesc punctele, dar dacă ar fi fost 5-6 meciuri care nu mai contau la finalul sezonului... Acum au ajuns să depindă anumite obiective de aceste ultime etape şi am văzut chiar şi meciuri interesante. Are şi părţi bune acest sistem. Dar să joci locul 3 cu locul 7 pentru Conference League?

 – Cristi Dulca

VIDEO Atmosferă spectaculoasă înainte de CFR Cluj – FCU Craiova 

Citește și:

Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Gigi Becali surprinde: „Mai bine mă asociez cu Gică Hagi. Ar duce FCSB în grupe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  02 Iunie 2023, 11:50

A venit *** sa isi spuna parerea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mafa
mafa  •  02 Iunie 2023, 08:25

Burlene, eu propun ca pentru titlul de campioana in superliga TA, sa joace baraj castigatoarea din liga 3 cu castigatoare din liga 4, apoi sa intre in insolvență si sa castige 10sb-ul titlul ca saraci de 8 ani tot vice !!...

pixelplus
pixelplus  •  01 Iunie 2023, 21:50

Are dreptate Cristea. De ce aceasta regula stupida? Se joaca ayoff? Atunci ierarhia este stanilita in baza rezultatelor directe, iar participarea in cupele europene revine echipelor clasate pe primele 3-4 locuri sau cate or fi. Ori se revine la forma clasica cum e in toate campinatele din vest( vezi Anglia, Franta, Spania, Portugalia samd.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează