FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

FC ARGEȘ. Adrian Dulcea, uluit în telefon cu reporterul GSP: „M-au dat afară? E oficial?”

Adrian Dulcea
Adrian Dulcea

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 15:04 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 18:04

Adrian Dulcea (42 de ani) a fost demis de la FC Argeș, la doar două zile după ce fusese anunțat ca noul antrenor principal al echipei!

Contactat de GSP, Adrian Dulcea nici nu știa despre decizia președintelui echipei, care este și primarul din Pitești, Cristian Gentea. Antrenorul a rămas uluit la aflarea veștii că deja a rămas liber de contract: „E ceva oficial din partea clubului? Aștept și eu sa văd comunicatul, sunt curios în ce formă va fi. În funcție de comunicat, voi avea și o reacție”.

Primarul Cristian Gentea, reacție după demiterea lui Adrian Dulcea

„Nu puteam continua. Aici, la Pitești, nimeni nu-și asumă nimic. Nu e în regulă. Vin toți și cred că dacă au fost mari jucători pe aici li se cuvine orice. Păi ce să fac, să nu setez un obiectiv intermediar? Păi el vine, ia banii, retrogradează. Eu ce fac? Cu ce rămân? Cu echipa în Liga a 2-a. Nu se poate așa ceva. E nevoie de oameni care să-și asume lucrurile. Asta e”, a declarat, pentru GSP.ro, Cristian Gentea, primarul orașului, ales din partea PSD.

Dulcea venise la echipa piteșteană după ce Ionuț Moșteanu fusese demis de pe banca penultimei clasate în Liga 1. Acesta fusese dat afară în urma rezultatelor înregistrate în cele două luni și jumătate de mandat. Vineri, FC Argeș va primi vizita lui Dinamo, iar la acel meci echipa va fi pregătită de Andrei Speriatu, Viorel Dumitrescu și Paul Ciobanu.

Etapa 12 // Match Preview FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Scene incredibile in Liga 1! Antrenor dat afară după 48 de ore de la numire, la ordinul primarului: „Nu se poate așa ceva”

EXCLUSIV Fug din „haită” » Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
993406110680278
Cirstea Dan  •  02 Decembrie 2020, 17:07

Doamneee , bine ca a fost demis. Asta ne lipsea acum , antrenor de liga 3 !!!

1233733216667528
Vasile Molnar  •  02 Decembrie 2020, 15:46

Închis ÎN telefon, vă cred că sărmanul Dulcea a fost uluit... Și eu aș fi fost, în locul lui. Mi se întâmplă să vorbesc LA telefon, și recunosc că încă nu am încercat ÎN telefon... Dar, din câte relatați, pare a fi o experiență interesantă:))

883758598355956
Adrian Fulgos  •  02 Decembrie 2020, 15:46

Auzi la primarul ăsta. În 48 de ore el si-a dat seama ca că șansele de a rămîne în liga 1 sînt deja compromise. Doamne ce expert!! Dacă şi primăria o conduce asa, vai lume. Ţara lui Papură Vodă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează