FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO „Mutu? O variantă proastă pentru Rapid! Pe ce considerente e Daniel Niculae președinte?” » Analiză dură în direct: „Aceeași veșnică problemă”

Adrian Mutu e antrenorul Rapidului din primăvara lui 2022 / foto: Gazeta Sporturilor
Adrian Mutu e antrenorul Rapidului din primăvara lui 2022 / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2023 10:01 / Actualizat duminica, 01 ianuarie 2023 16:13

Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a analizat parcursul Rapidului din a doua parte a lui 2022 și are o concluzie categorică: jurnalistul e de părere că Adrian Mutu nu e soluția potrivită pentru echipa care-și propune titlul în 2023, anul centenarului.

Invitat la GSP Live, în emisiunea moderată de Costin Ștucan, ziaristul Gazetei Sporturilor a vorbit despre situația actuală de la Rapid, formația pe care noul an o găsește pe locul 4 în Superligă, la 7 puncte distanță de lider. Adrian Florea pune sub semnul întrebării managementul de la Rapid, inspirația președintelui Daniel Niculae, precum și decizia giuleștenilor de a merge pe mâna lui Adrian Mutu.

Jurnalistul Adrian Florea, la GSP Live: „Mutu? O variantă proastă pentru Rapid! Pe ce considerente e Daniel Niculae președinte?”

„L-au vândut pe Rareș Ilie, nici nu se știe pe cât, apoi au cârpit lotul cu ce s-a putut. Și Mutu a insistat cu Dugandzic, atacant cu trei goluri pe sezon...

Aceeași veșnică problemă. În fotbalul românesc, a doua mare problemă, după ce a antrenorilor, e cea a conducătorilor. Pe ce considerente e Daniel Niculae președinte la Rapid? Fostă glorie, nu?

Poate are niște calități umane foarte bune, dar el e președinte de club! Trebuie să demonstrezi că ești un bun președinte de club. L-a adus pe Mutu? O decizie proastă, foarte proastă! Părerea mea e că Rapidul nu poate să facă performanță. Nu Daniel Niculae l-a chemat pe Mutu la Rapid?”, spunea experimentatul jurnalist la jumătatea lunii decembrie, la GSP Live.

Dan Șucu a dezvăluit câți bani a băgat la Rapid

Devenit acționar la Rapid în mai, după ce a cumpărat 50% din acțiuni, Dan Șucu dezvăluie ce sumă a investit până acum în formația alb-vișinie.

În jur de 4 milioane de euro. Și dacă mă întrebi cât mă aștept să investesc în viitor până pun lucrurile la punct cât de cât, pe făgașul pe care mă aștept, probabil în jur de 10 milioane. Aici vorbim de investiție directă în Rapid. Dacă vorbim de Rapid, în mod direct, ajungem la 10 milioane până punem lucrurile la punct.

Nu vorbim de infrastructură sau de baze sportive. Acolo, din punctul meu de vedere, este separată. Aceea este o investiție personală a familiei și e pusă la dispoziția Rapidului. În zona asta de infrastructură mă aștept să cheltui minim 20 de milioane, pe lângă cei 10”, a spus Dan Șucu pentru Fanatik.

La Rapid nu este o problemă de bani! Sunte foarte atenți ce facem cu banii. Din punctul meu de vedere banii există, dar nu există bani de aruncat! Bani vor fi întotdeauna! Pot fi transferuri spectaculoase și inteligente sau oportune. Cu orice ocazie, suntem acolo 

– Dan Șucu, acționar Rapid

VIDEO Emisiunea integrală cu Adrian Florea

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dan Șucu dezvăluie câți bani a băgat la Rapid » Ce sumă uriașă urmează să mai investească: „Să punem lucrurile la punct”

Dan Șucu se revoltă: „E fără sens! Trebuia să luăm 4 milioane de euro, dar banii sunt la alte cluburi” » Propune o schimbare radicală

Ce ne așteaptă în 2023 » Când se reia Liga 1 și când se joacă derby-urile + programul naționalei în drumul spre Euro 2024

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
flob
flob  •  03 Ianuarie 2023, 10:32
Postat de atthur pe 02 Ianuarie 2023, 21:38

Tu nu poți fi penibil că esti mult prea prost!!! De fapt în DEX la cuvântul prost e poza ta!!!

Se pare că acest *** este vreun redactor pe la.gazeta, altfel nu îmi explic cum derapajele lui sunt trecute cu vederea de către cenzura GSP. Bine, el știe că este cel mai prost de pe aici, și nu știe cum să semnalizeze*** (Sa vedem acum daca se va sesiza cineva la comentariul meu si va lăsa în continuare inepțiile *** la care am răspuns)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

atthur
atthur  •  02 Ianuarie 2023, 21:38
Postat de flob pe 02 Ianuarie 2023, 20:47

Îți dai seama că ești penibil, nu? Vorbești de vremuri în care putregaiurile regimului făceau legea in sport și dictau ei unde sa meraga anumiți jucători și care echipe sa nu poată scoate capul.

Tu nu poți fi penibil că esti mult prea prost!!! De fapt în DEX la cuvântul prost e poza ta!!!

atthur
atthur  •  02 Ianuarie 2023, 21:36
Postat de flob pe 02 Ianuarie 2023, 20:51

Vai, dacă vorbești atât de prost pe cat scrii, vai de cei din jurul tau. După ce că debitezi prostii, o faci și într-un mod *** si greu de urmărit. Mergi la firma care îți furnizează internetul și spune-le sa îți anuleze abonamentul că îți dăunează rău.

Ești doar un prost îngrămădit...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează