FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Se poate impune Ianis Hagi la Spartak Moscova? Adrian Iencsi, sfaturi prețioase pentru „decarul” Viitorului

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 23:03

Adrian Iencsi (44 de ani), fostul secund al lui Bogdan Lobonț la U Cluj, a vorbit despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Rusia.

În calitate de fost jucător la Spartak Moscova, în perioada 2004-2006, Adrian Iencsi i-a transmis lui Ianis Hagi ce trebuie să facă pentru a se impune în campionatul din Rusia.

„În Rusia se face o pregătire spartană și trebuie să faci față, să te duci pregătit. Trebuie să muncești foarte mult. E destul de greu să te impui, dar eu mi-aș dori foarte mult pentru Ianis să ajungă acolo.

Dar dacă merge și nu joacă, ar avea mult de suferit. El trebuie să meargă undeva unde să joace”, a spus Adrian Iencsi, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

IANIS HAGI LA SPARTAK MOSCOVA // Ianis Hagi, tot mai aproape de transferul la Spartak! Rușii au făcut o ofertă record pentru Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bisisisica
bisisisica  •  08 Iulie 2019, 08:17

Pai se supara Messi ca nu ii mai cara bagajele prin hotel , chiar asa tradare nu cred

visinu
visinu  •  08 Iulie 2019, 04:49

Greu la Spartak, trebuie sa ai fizic bun sa poti sa dai la lopata sa cureti zapada. Poate la Progresul Spartac ar avea loc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează