FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Agentul Adrian Ilie, despre jucătorii români la căutare în afară: „S-au interesat cluburi din Spania, Italia și Germania”

Articol de , , - Publicat marti, 27 decembrie 2022 16:51 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 21:28

Prezent la un turneu demonstrativ de fotbal în sală, Adrian Ilie a făcut o radiografie a fotbalului românesc.

Fostul internațional, implicat în prezent în impresariat, dezvăluie că reprezentați  ai unor cluburi din străinătate îl caută pentru a-i pune întrebări despre jucătorii din Liga 1.

VIDEO Adrian Ilie dezvăluie: „De români s-au interesat echipe din Spania, Italia și Germania” 

„Se schimbă generațiile și poate trebuie să avem răbdare cu o generație nouă. Cu toate că avem speranțe că se pot face lucruri bune și de la cei de azi. Avem fotbaliști talentați și sper să vină și rezultatele

Sper ca în generația următoare să vină jucători mai talentați decât cei din generația noastră. Nu sunt în măsură să vorbesc, dar poate lipsește ceva din talentul pe care-l avem noi.

Am fost întrebat despre foarte mulți jucători din România, mai ales de cei tineri, între 18 și 21 de ani. S-au interesat echipe din Spania, Italia și Germania.  Le dau un răspuns pozitiv, dar la noi în țară nivelul e încă destul de slab. 

Să nu vorbim despre cine îmi place mie. Și la Steaua, și la CFR sunt jucători talentați. Dar au nevoie de încredere și de mai multă muncă. Încet, încet vor avea și rezultatele”, a spus Adrian Ilie.

Am crezut că pentru titlul va fi o luptă între Farul și CFR Cluj. Dar toate echipele din play-off vor avea șanse

 – Adrian Ilie

Citește și: 

TOP 5 echipe din Superligă cu cei mai mulți spectatori în sezonul 2022 - 2023, conform LPF

Nicolae Stanciu duce Wuhanul la un pas de titlu! Imperial într-o zi de maximă importanță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  27 Decembrie 2022, 21:04

"Avem fotbaliști talentați și sper să vină și ușorile." Ce pasareasca e asta, gesepe?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează