FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT ÎNTRE MIHAI STOICA ŞI ADRIAN MATEI

Adrian Matei nu îi rămîne dator lui MM: "El are nevoie de un control!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Adrian Matei, fostul jucător al Stelei, a ţinut să îi răspundă lui Mihai Stoica, după ce noul manager al Stelei l-a atacat în conferinţa de presă de ieri.

"Eu cred că Meme are nevoie să îşi facă un control. Vreau să fie clar. Atîta vreme cît Becali este acolo eu nu mă mai întorc în acest club. Pentru mine Steaua a murit. Pentru moment. Cînd Becali va pleca de la Steaua eu voi fi primul care mă întorc la club şi îmi depun C.V.-ul. Am spus doar că pe viitor îmi doresc să fiu antrenorul Setlei. Este visul meu şi nu este problema lui Stoica", a spus Matei la Sptfm.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
suporterul.ro
suporterul.ro  •  23 Noiembrie 2010, 16:58

vezi ca o sa te plezneasca bestia daca intri pe ghencea...

elohin
elohin  •  23 Noiembrie 2010, 15:12

nush cat de stelist esti tu daca nu ai auzit de adrian matei la steaua, imi aduc aminte de meciurile cu aston villa si altele, juca senzational, nu trecea nimeni de el nu conteaza nume

emil_constantin
emil_constantin  •  23 Noiembrie 2010, 14:55

stati linistiti ca pleaca si mm-ul curand

Vezi toate comentariile (8)
Comentează