FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Matei: "Steaua are potenţial, dar fără agresivitate nu poate cîştiga în Giuleşti! Rapid e favorită!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2010 00:00

Adrian Matei, fost jucător al Stelei şi al Rapidului, a încercat să explice cum să trăieşte o întîlnire între cele două echipe de fiecare parte.

"Erau foarte frumoase meciurile, mai ales spectacolul oferit de suporteri. Acum nu prea am mai văzut show-uri ca înainte în tribune. Dacă ne uităm la rezultatele din acest tur şi la joc, Rapidul este favorită. Steaua are potenţial, dar fără agresivitate şi fără o atitudine potrivită a jucătorilor, nu o să aibă şanse la victorie", a spus Adrian Matei la sportro.

...cum se trăieşte meciul în Giuleşti: "Cînd mi-am început carieră, am avut un meci de tristă amintire în faţa Stelei. Ne propuneam să nu pierdem în faţa lor. S-au schimbat multe după revoluţie şi am început să contăm, chiar i-am bătut cu 5-1 în Cupa României"

...cum se trăieşte meciul în Ghencea: "Am ajuns apoi la Steaua, unde am trăit amintiri mai frumoase. Am cîştigat şi un titlu în faţa lor, a fost foarte frumos în Ghencea. Chiar dacă nu are importanţa unui Steaua - Dinamo, acest derby este unul foarte intens trăit"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează