FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

VIDEO / Adrian Matei: "Steaua avea nevoie de o trompetă ca Stoica" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

Fostul fundaş al Stelei, Adrian Matei, a răspuns atacului lansat la adresa lui de către Mihai Stoica şi îl ironizează pe noul manager general al grupării din Ghencea.

"Eu l-am motivat pe Surdu prin ceea ce am spus, după ratarea din meciul cu Rapid, în campionat, a adus victoria în Cupă. Înseamnă că am fost bun la ceva, dacă jucătorul a vrut să-mi răspundă prin evoluţia pe care a avut-o. Nu am vrut să-l jignesc, am spus că munceşte, dar că iroseşte majoritatea oportunităţilor pe care şi le creează.

E în regulă că Mihai Stoica s-a întors la Steaua, aveau nevoie de o trompetă ca el. Nu trebuia să-mi spună să-mi fac vreun control, eu accept să merg să vedem care dintre noi are probleme. Pe Steaua nu o ajută decît jucătorii, antrenorul şi patronul, el e un scut", a spus Adrian Matei la Contraatac, pe GSP TV.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (19)
luter
luter  •  23 Noiembrie 2010, 22:47

de obicei respect postaci de pe acest site ,dar acum comentariile vis-a-vis de contrele celor doi sunt tembele a unora ce iubeesc foarte mult CIMITIRUL GHENCEA.UNDE A JUCAT MIMI FORBAL ?NICAIERI.cas la taragot i-a mai ramas de cand a plecat din strunga ,asa ca nu-i mai ramane decat sa-i pice LUXUL din mana in fata oierului.ceva cas din jantita tot mai ramane in zagarna [tifonul de strecurat ] sa duca acasa sau la palat .

george8706
george8706  •  23 Noiembrie 2010, 22:45

matei asta se cam autopropune pe la steua si nu stie cum sa faca

teacher_bonjasky
teacher_bonjasky  •  23 Noiembrie 2010, 22:42

@ veverita_catalin - du-te mai baiatule la Zoo, la iepurasii, ratonii, vevritele tale, nu-ti mai da cu parerea despre subiecte care te depasesc. Mars

Vezi toate comentariile (19)
Comentează