FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO E oficial, Hagi și-a vândut puștiul-minune în Premier League: „Afacerea e gata!”

Adrian Mazilu a bătut palma cu Brighton (Sursă foto: farulconstanta.com)
Adrian Mazilu a bătut palma cu Brighton (Sursă foto: farulconstanta.com)

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 11:25 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 16:55

Adrian Mazilu, „wonder-kid-ul” lui Gică Hagi de la Farul, a semnat cu Brighton! Atacantul de 17 ani s-a pozat deja în tricoul noii echipe, la care va ajunge din ianuarie 2024.

Campioana României, Farul Constanța, va primi trei milioane de euro în schimbul tânărului care a „explodat” sezonul precedent, cel în care „marinarii” au câștigat titlul. Brighton a încheiat sezonul anterior pe locul 6 în Premier League și e antrenată de Roberto De Zerbi, fostul fotbalist de la CFR Cluj.

Detaliul care o poate face pe FCSB campioană » Concluzia GSP după ce a analizat fiecare candidată în parte
ANALIZĂ GSP
Detaliul care o poate face pe FCSB campioană » Concluzia GSP după ce a analizat fiecare candidată în parte

Adrian Mazilu a semnat cu Brighton!

Cunoscutul jurnalist Fabrizio Romano e cel care a anunțat confirmarea transferului:

Fotbalistul roman Adrian Mazilu a semnat cu Brighton, afacerea e gata! Se va alătura clubului în ianuarie 2024 - suma de transfer este de 3 milioane de euro. 

Aici (n.r. - în fotografie), agentul Fulco van Kooperen, implicat în negocierile dintre cluburi, împreună cu legenda Hagi, Mazilu și Sam Jewell de la Brighton”, a transmis celebrul Fabrizio Romano în conturile sale de social-media. 

Mazilu a debutat sezonul trecut în SuperLiga și a contribuit la titlul cucerit de Farul. Adrian a jucat 19 meciuri în campionat, a marcat 6 goluri și a oferit un assist. În ultimul an, cota lui a crescut de la 25.000 de euro la 1,3 milioane de euro pe transfermarkt.com.

În primăvară, Adrian Mazilu i-a impresionat pe italieni: „Mica bijuterie a lui Hagi. Un talent gata de saltul în campionatele puternice”

În luna aprilie, site-ul italian Tuttomercatoweb l-a prezentat pe Adrian Mazilu la rubrica „Talentul zilei”: „O extremă foarte rapidă de picior stâng, dar care adoră să joace pe aripa dreaptă pentru a pătrunde în interior și finaliza cu șut sau centrare”.

„După performanța naționalei U21 la Euro, mai multe talente din prima ligă sunt gata de saltul în cele mai puternice campionate ale Europei. Fotbalul românesc crește cu regularitate”, a comentat site-ul peninsular, care îl consideră pe Mazilu „unul dintre tinerii de mare perspectivă”. 

„Vorbim de o extremă foarte rapidă de picior stâng, dar care adoră să joace pe aripa dreaptă pentru a pătrunde în interior și finaliza cu șut sau centrare. O mică bijuterie care e deja titular la Farul Constanța, echipa lui Hagi, lider în clasament”, scriau cei de la Tuttomercatoweb.

Adrian Mazilu: „Progresez pentru că la antrenamente mă pregătesc foarte bine”

Mazilu s-a caracterizat de curând pentru GSP: „Chiar nu știu cum ar fi arătat viața mea fără fotbal. De mic sunt fotbalist, de mic mi-ar plăcut acest sport și l-am practicat cu toată plăcerea și încrederea”, a spus tânărul atacant, care are o singură explicație a „exploziei sale”: 

„Progresez pentru că la antrenamente mă pregătesc foarte bine, muncesc zi de zi ca să devin mai bun. De la meci la meci încerc să fiu cel mai bun! Cu gândul ăsta intru pe teren”.

VIDEO Gică Hagi vorbește despre victoria Farului cu Sheriff Tiraspol

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Hagi, nemulțumit de ce urmează pentru Farul: „Cu infrastructura din România o sa facem 100 de ani”

Ilie Dumitrescu îl pune în gardă pe Hagi: „Cred că e o problemă acolo!”

Ce l-a iritat pe Hagi, după Farul - Sheriff: „Noi?! Scuzați-mă!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
cladmoney
cladmoney  •  14 Iulie 2023, 01:22

L-am văzut pe marea vedetă Mazilache cât e de valoros. Fix când trebuia să o bage în ațe cu Sheriff, a umplut-o de sânge. De două ori chiar. La fel și în campionat, cu echipele din playoff, i-am văzut valoarea. O să îl răscumpere regele de la ăia, evident că pe bani mai puțini, că doar ce s-a obișnuit la a da țepe. Marea echipă campioană, să vezi ce dau ăștia cu ea de-a dura prin Europa.

danglumetu
danglumetu  •  13 Iulie 2023, 19:53
Postat de Vladpopescu125 pe 13 Iulie 2023, 19:37

O groaza de prostii ai scris aici. Copilul pleaca tocmai in ianuarie, sa tot performeze in campionat si cupe alaturi de Farul????.

ai dreptate, are vreo 15 meciuri, le dubleaza pina-n iarna, apoi e taman apt sa-i invirta p-ale de bruyne! o groaza sau mai multe de prostii, chiar nu e treaba ta!

Vladpopescu125
Vladpopescu125  •  13 Iulie 2023, 19:37
Postat de danglumetu pe 13 Iulie 2023, 18:13

draga''fachirule'', n-ai inteles, saltul e in cap! altminteri, *** joaca tot la frimituri! precis asa arata tricoul alora???

O groaza de prostii ai scris aici. Copilul pleaca tocmai in ianuarie, sa tot performeze in campionat si cupe alaturi de Farul????.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close