FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 2-1

Puștiul Adrian Mazilu nu stă la discuții » Mesaj tranșant după încă un gol în Superligă: „Nu mă interesează!”

Adrian Mazilu / Sursă foto: farulconstanta.com
Adrian Mazilu / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 18:45 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 19:17

Adrian Mazilu, puștiul de 17 ani din ofensiva Farului, a înscris în victoria din play-off cu Sepsi, 2-1, și a ajuns deja la cota 5 în actuala stagiune. Întrebat dacă se gândește deja la un transfer, noul pariu al lui Gică Hagi a oferit un răspuns fără echivoc.

Farul a debutat cu o victorie în play-off-ul SuperLigii, scor 2-1, în fața codașei Sepsi Sf. Gheorghe. Ambele goluri ale trupei lui Hagi au fost reușite de puști din „grădinița” constănțenilor, Grameni și Adrian Mazilu. Ultimul spune că e gata să devină campion cu Farul, în chiar primul sezon pe care-l joacă la seniori. 

Adrian Mazilu nu se gândește la plecare: „Vreau să câștig campionatul cu Farul!”

„Trebuie să jucăm cât mai bine pentru a rămâne în această poziție. Vreau să-mi ajut echipa cât mai mult, sunt foarte fericit că reușesc să marchez, sper s-o țin tot așa. 

Rămân cu picioarele pe pământ, nu mă interesează ce se vorbește. Vreau să câștig campionatul! Nu mă interesează altă aventură, vreau să rămân aici și să fac lucruri bune”. 

„Mi-aș fi dorit să fiu la naționala U21, dar trebuie să merg la U19, e Turul de Elită, ne așteaptă meciuri importante”, a mai spus atacantul „marinarilor” despre convocarea sa la reprezentativa sub 19 ani. 

Constantin Grameni: „Nu mă așteptam ca la vârsta aceasta să lupt pentru titlu”

Constantin Grameni, 20 de ani, autorul primului gol din meciul cu Sepsi, un șut excelent cadrat de la marginea careului de „16”, a vorbit despre ipostaza de a lupta pentru titlu la o vârstă atât de fragedă. 

A fost o partidă foarte grea, au fost momente în care am suferit. Dar ce contează la finalul zilei e că am obținut toate punctele. Nu știu ce s-a întâmplat în finalul meciului. Oricum, nu s-a văzut că cei de la Sepsi au jucat un meci decisiv în urmă cu trei zile. Asta ar trebui să ne dea de gândit. 

Ne așteaptă nouă finale foarte importante. Nu mă așteptam ca la vârsta aceasta să ajung să lupt pentru titlu. Trăiesc fiecare meci în parte, e important să luăm puncte din fiecare partidă. Suntem destul de maturi, plusăm și cu foarte mult entuziasm”, a spus Grameni, la Orange Sport.

Citește și alte știri din Superligă: 

300 cu victorie pentru Gică Hagi » Farul trece de Sepsi și e sigură de primul loc în play-off.

GALERIE FOTO Hagi așa cum nu prea l-ai mai văzut » Motivul schimbării radicale de look din meciul cu Sepsi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  20 Martie 2023, 08:31
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 20 Martie 2023, 01:35

Bafta pustiule !! Sa te vedem campion !!

Si pe fecesebisti pe locul 5.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  20 Martie 2023, 01:35

Bafta pustiule !! Sa te vedem campion !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează