FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mihalcea, neplătit 4 luni la Dinamo: „Am renunțat deja la o parte din bani pentru că sunt dinamovist! Pentru restul sunt în proces”

Adrian Mihalcea a antrenat-o pe Dinamo pentru 7 meciuri
Adrian Mihalcea a antrenat-o pe Dinamo pentru 7 meciuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 10:16 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 11:24

Adrian Mihalcea (44 de ani), fost antrenor la Dinamo, a dezvăluit că nu a primit niciun ban de la alb-roșii în perioada petrecută acolo.

Mihalcea a dezvăluit că a renunțat de bunăvoie la o parte din banii pe care îi avea de primit, însă pentru restul sumei se judecă cu Dinamo. Acesta a depus un memoriu pentru 10.000 de euro.

Dinamo, salvată de Comisia de Disciplină! Vestea primită de „câini”

Adrian Mihalcea: „N-am luat niciun ban de la Dinamo”

„N-am luat niciun ban de la Dinamo. Când am ajuns a fost problema financiară gravă. Când m-am despărţit, am renunţat de bună voie la două treimi din bani, iar ceilalţi... Sunt într-un proces. Am renunţat de bună voie, pentru că, ştiind ce simt eu pentru Dinamo... Nu m-am dus pentru bani. Nu m-au interesat banii. 

Se aflau în această perioadă dezastruoasă. Am plecat înainte să vină spaniolii. Am zis că renunţ că şi aşa e de greu de gestionat situaţia. Am renunţat din pur sentiment dinamovist”, a declarat Mihalcea la TV Telekom Sport.

Numit în martie pe banca „câinilor roșii”, Mihalcea a rezistat doar 7 meciuri la Dinamo. Parcursul dezamăgitor al „câinilor” sub comanda sa (1 victorie, 1 egal și 5 înfrângeri) i-a împins pe șefii echipei să îl demită.

În cele 7 meciuri sub comanda lui Mihalcea, Dinamo a înscris 5 goluri și a primit 11. După demiterea lui Mihalcea, pe banca „câinilor” a fost numit Gigi Mulțescu.

VIDEO. Totul despre Dinamo - Craiova, derby-ul rundei #7:

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB. Dennis Man, dorit de Bologna! Cât oferă formația din Serie A

CFR Cluj a pus pe liber un fotbalist cu CV important » Dan Petrescu vrea noi jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
104312381121787
George Nelu  •  16 Octombrie 2020, 17:58

Mihalcea cred ca nu vei mai antrena la vreo echipa in viata ta. De ce. Nu te pricepi, dar vrei bani.

dvd1
dvd1  •  16 Octombrie 2020, 17:00

fiti linistiti ca nu se plateste nimic nici azi, nic miine, nici poimiine, niciodata. S-a terminat cu Dinamo. MAi bine retrageti Dinamo din campionat imediat pina nu e prea tirziu. Dinamo e cea mai sigura (si singura) candidata la retrogradare de pe ultimul loc. Cu Craiova o sa fie macel. 3, 4-o pt Craiova lejer. SI vor urma numai infringeri si in etapele viitoare. Cu depunctarea Dinamo e pe ultimul loc. Atita e de zis

dvla22
dvla22  •  16 Octombrie 2020, 16:35

Ce plata ma frate ca era sa retrogradeze ,sa zica mersi ca l au schimbat ca l linsau suporterii daca retrograda echipa.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează