LIGA 1  ·  ACADEMICA CLINCENI - DINAMO 1-3

ACADEMICA CLINCENI - DINAMO 1-3 // Adrian Mihalcea surprinde: „Nu mă uit pe clasament, nu știu pe ce loc suntem! Suntem niște proști” + de ce l-a umilit pe puștiul Borcea

Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo +28 FOTO
Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 19:00 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 21:55

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat victoria echipei sale în fața Academicii Clinceni, scor 3-1.

„Noi tratăm toate meciurile cât putem de bine. Aveam nevoie de această victorie pentru a reuși acel declic. Avem jucători valoroși, dar suntem un pic abătuți din cauza eșecurilor trecute. Că victoria de astăzi a fost norocoasă, nici nu mă interesează. Nu am reușit nimic momentan, e doar o singură victorie. Avem nevoie de victorii legate pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Mihalcea la finalul meciului, la Look Sport.

Adrian Mihalcea: „Îmi pare rău pentru Borcea”

Antrenorul „câinilor” a vorbit și despre tinerii fotbaliști din echipa sa. Mijlocașul Valentin Ioan Borcea (18 ani) a fost trimis titular, dar înlocuit după doar un minut din meci. În schimb, Bani (17) a marcat golul de 2-0 al dinamoviștilor!

„Noi avem copii talentați. Îmi pare rău, eu vorbisem cu Borcea și i-am explicat situația. Va avea ocazia să joace mai multe minute în meciurile următoare. Bani e și el un copil foarte talentat și cu o mentalitate incredibilă. Noi știm ce pot acești copii, îi aruncăm în luptă pentru că au puterea și capacitatea necesară să facă față acestor meciuri. 

E o situație neplăcută pentru Borcea. Am ales această variantă, de sacrificiu. Doar atât. A fost o gândire tactică, fac orice ca să avem rezultate. Vom vedea în meciurile următoare dacă va juca mai mult. Nu trebuie să se interpreteze altfel decât cum s-a întâmplat”, a declarat Mihalcea.

Adi Mihalcea: „Am stat ca proștii în izolare!”

Mihalcea a găsit și explicația parcursului dezastruos al echipei sale de până acum. Perioada prelungită petrecută de „câini” în izolare a cântărit decisiv, spune antrenorul echipei bucureștene.

„Am reușit prima victorie în play-out, venim după o serie grea și periculoasă. Am stat ca proștii în izolare, când alte echipe nu stau, dar nu știu care sunt regulile. Noi am stat ca proștii, de asta am suferit în primele meciuri. Putem să o luăm ca pe un început, e prima victorie.

Fiecare meci e important pentru noi, e un meci foarte important dar la fel ca restul meciurilor. Îl vom trata la victorie. Avem nevoie să înlănțuim victoriile. Eu nu mă uit la clasament, nici nu știu pe ce loc suntem. Dacă facem 3 victorii la rând, poate atunci mă voi uita în clasament. Clasamentul nu este real, noi avem cele mai puține meciuri jucate”, a precizat antrenorul lui Dinamo.

Astăzi ne vom bucura, de mâine vom începe pregătirea pentru meciul următor, de Cupă. Trebuie să ne prezentăm și să creștem încât să reușim să câștigăm. Dacă vom avea și norocul să ne calificăm, foarte bine. Trebuie să fim realiști, obiectivul nostru este acela de a ne salva în campionat - Adrian Mihalcea

Clinceni - Dinamo 1-3

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (13)
andrei.f  •  06 Iulie 2020, 08:07

N-am mai auzit ca un fotbalist să rateze doi 11 m într-un meci, ciudat, ciudat !

creeperno  •  05 Iulie 2020, 22:40

Regula u21 umileste tinerii,nu antrenorul

persanu  •  05 Iulie 2020, 22:04

Si totuși nu înțeleg ce-l recomandă pe acest om sa preia asa o echipă cu prestigiu, mai ales într-un moment greu în care se afla echipa, din mai multe puncte de vedere.

Vezi toate comentariile (13 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1