FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - GLORIA BUZĂU 5-1

Și-a anunțat plecarea imediat după baraj: „Eu îmi termin contractul, n-am reușit să discut cu nimeni de prelungire”

UTA a câștigat manșa decisivă a barajului pentru Liga 1, 5-1 contra Gloriei Buzău (0-0 în tur). Adrian Mihalcea a transmis că și-a încheiat contractul cu gruparea buzoiană.
UTA a câștigat manșa decisivă a barajului pentru Liga 1, 5-1 contra Gloriei Buzău (0-0 în tur). Adrian Mihalcea a transmis că și-a încheiat contractul cu gruparea buzoiană.

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 23:17 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 23:21

UTA a câștigat manșa decisivă a barajului pentru Liga 1, 5-1 contra Gloriei Buzău (0-0 în tur). Antrenorul Adrian Mihalcea a transmis că și-a încheiat contractul cu gruparea buzoiană. 

Adrian Mihalcea a fost instalat la Gloria Buzău în octombrie 2022. A prins in-extremis play-off-ul, a profitat că CSA Steaua nu are drept de promovare și ajuns la baraj. Drumul s-a oprit aici.

Superliga 2023-2024 în formulă completă » Când e tragerea la sorți și când e programată prima etapă
SEZONUL 2023-2024
Superliga 2023-2024 în formulă completă » Când e tragerea la sorți și când e programată prima etapă

Adrian Mihalcea, după UTA - Gloria Buzău 5-1: „Felicit gazdele, felicit și Dinamo”

„Acest baraj a arătat puterea unui lot de Liga 1. Până aici am putut, ne-am bătut, asta este. Se putea termina și mai grav, dar chiar nu mai conta pe final. Am avut un lot destul de subțire. Au jucat aceiași jucători tot sezonul. Azi am încercat cu Gaitan și Vîrtej, veniți după accidentări. Aveam plumb în picioare, poate a lucrat și subconștientul.

Felicit echipa gazdă, jos pălăria. Mi-ar plăcea ca în viitor să nu mai ajungă în astfel de poziții echipele cu suporteri. Îi felicit și pe Dinamo, pe Ovidiu Burcă. Ei au reușit, noi nu.

Mi-ar plăcea ca jucătorii mei să fi învățat ceva după această experiență. E pentru prima dată în istorie când ei participă la baraj. În prima manșă am jucat de la egal la egal”, a spus Adrian Mihalcea la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Adrian Mihalcea: „Eu îmi termin contractul”

„Anul viitor, Goria Buzău își dorește promovarea, așa a fost planul pe trei ani. Eu îmi termin contractul în momentul de față. Cu o eventuală promovare mi s-a fi prelungit contractul automat, aveam clauză. 

N-am reușit să discut cu nimeni de prelungire, nu m-a interesat. M-am gândit doar la baraj. Cu problemele avute, atât am reușit. Important e ca ei să meargă mai departe. Sunt câțiva copii care au un viitor important”, a concluzionat Adrian Mihalcea. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Stadiul negocierilor purtate de Becali » Ce șanse au Garita și Chiricheș să ajungă la FCSB

New entry pe lista lui U Cluj » Înlocuitorul lui Sabău va fi ales dintre 4 nume

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Andrei127
Andrei127  •  05 Iunie 2023, 12:01

Ce plecare si-a anuntat? A spus ca i s-a terminat contractul si inca nu a discutat despre prelungire. Daca conducerea clubului va considera automat i se va oferi si un nou contract, dar va place sa divagati si sa distorsionati informatia in asa fel incat sa iasa cat mai consumabila pentru public.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează