FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-0

VIITORUL - DINAMO 1-0. Adrian Mihalcea, întrebat despre demisie: „Nu m-am gândit că lucrurile vor merge așa”

Adi Mihalcea, în genunchi după 4 înfrângeri // FOTO: Cristi Preda +14   FOTO
Adi Mihalcea, în genunchi după 4 înfrângeri // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 22:11 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 10:46

Dinamo a pierdut cu Viitorul, 0-1, a ajuns la șase înfrângeri la rând în Liga 1 și e ultima în play-out. Întrebat dacă se gândește să-și dea demisia după a patra înfrângere din tot atâtea meciuri, antrenorul Adrian Mihalcea a spus că nu va renunța.

Nu e o întrebare pentru mine. Asta e o întrebare pentru conducere. Eu voi rămâne alături de băieți, vom încerca să scoatem echipa din zona retrogradării. Eu am încredere. Îi văd pe băieți, care suferă și își doresc. 

În a doua repriză, cu noroc sau inspirație, puteam înscrie. A fost o nouă înfrângere, dar văd o schimbare. Băieții și-au dorit, am presat și am pus Viitorul în dificultate. Trebuie să ținem capul sus, să avem inspirație și vor veni și rezultatele. 

Nu m-am gândit că lucrurile vor merge așa, dar asta e situația. Există dezamăgire pentru că trec etapele și nu aducem puncte. Avem nevoie de un meci în care să avem noroc și să câștigăm. Azi am avut momente în care puteam să marcăm. 

Am jucat doar cu echipe care au traversat momente bune. Cu Clinceni va fi un meci extrem de important. Trebuie să plecăm de la atitudinea de azi și sunt sigur că vor veni și rezultatele. Noi am traversat o perioadă dificilă. 

Suntem singura echipă care a stat 7 zile în izolare, când alte echipe s-au antrenat. De ce vorbesc despre asta? Pentru că nu e un regulament pentru toată lumea. Noi chiar am stat în izolare, atât timp cât alte echipe nu au stat. S-au antrenat și pe timp de pandemie. Dar nu aș vrea să găsesc scuze. Avem nevoie de mai multă încredere în noi. Facem eforturi să trecem de această perioadă”, a declarat Mihalcea la Look Plus.

FOTO. Imagini tari de la Viitorul - Dinamo 

+10 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Editorial Cristian Geambașu: „Dinamo chiar arată a retrogradată! Lovitura de grație cu Viitorul a dat-o Mihalcea în minutul 88”

EXCLUSIV „Achiziție” de urgență la Dinamo: prima imagine în echipamentul „câinilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  03 Iulie 2020, 10:43

demisia nesimtituleeee

endeavour
endeavour  •  03 Iulie 2020, 09:23
Postat de endeavour pe 03 Iulie 2020, 09:22

Postacii gigisti *** liberi pe forumul gsp.ro

Datorita lor gsp.ro va intra in faliment. Lumea nu mai citeste site-ul. De scârbă!

endeavour
endeavour  •  03 Iulie 2020, 09:22

Postacii gigisti *** liberi pe forumul gsp.ro

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează