FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”

Istvan Kovacs +33   FOTO
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 09:06 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:48

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, continuă acuzele după derby-ul pierdut cu CSU Craiova, 1-2.

După ce a criticat arbitrajul la interviul acordat la finalul partidei, Mititelu a revenit cu o serie de acuzații grave.

Într-un mesaj postat la miezul nopții pe Facebook, patronul FCU Craiova îl atacă pe Istvan Kovacs, arbitrul meciului, din cauza fazei din minutul 45, când a dictat penalty în mod eronat pentru oaspeți. Mititelu îi reproșează lui Kovacs că nu a apelat la arbitrajul video și susține că acesta ar fi fost informat din camera VAR că nu ar fi fost penalty.

Croitoru a ironizat sistemul VAR și pe Kovacs: „Ar trebui să mergem să apărăm Taiwanul!”
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Croitoru a ironizat sistemul VAR și pe Kovacs: „Ar trebui să mergem să apărăm Taiwanul!”

Adrian Mititelu, noi acuze la adresa lui Istvan Kovacs

„Viciere de rezultat. Lucrurile se complică. Dețin informația că arbitrul VAR (n.r. - Cătălin Popa) i-a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare, nu a fost penalty! Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”

Și Marcel Pușcaș îl acuză pe Istvan Kovacs

Invitat luni dimineața la GSP LIVE, Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, l-a acuzat și el pe Istvan Kovacs din cauza faptului că nu a consultat VAR-ul în acea fază.

„La prima fază a fost nesigur și a apelat la VAR. La a doua fază, când poate era nesigur, nu a mai apelat. Se lovește de orgoliul lui. 

Cred că nu a mai mers la VAR pentru că se punea într-o situație jenantă. S-a gândit: «Cum să vină să mă corecteze VAR-ul pe mine, Istvan Kovacs, cel născut și crescut în Carei? Cum se poate așa ceva? Mă fac de râs».

Era mai degrabă supus deciziei VAR decât primul penalty. Mult mai neclar a fost al doilea penalty. Primul penalty a fost clar, nu l-am contestat. El nu l-a văzut și a fost atenționat din VAR. 

Am văzut faza la cel de-al doilea penalty și aveam dubii. Bahassa a ridicat mâna, decizia a fost grea. Aveai nevoie de mai multe reluări. Lasă naibii orgoliul! Dar tu nu vrei să arăți că ai greșit.

Tu vrei să arăți că ești perfect și impecabil. «Cum să arăt eu, Istvan Kovacs, că pot greși? Eu sunt perfecțiunea. Am personalitate și nu mă poate corecta VAR-ul de două ori»”, a spus Marcel Pușcaș la GSP LIVE.

La ce fază se referă conducerea FCU Craiova

Kovacs a acordat eronat lovitură de la 11 metri în prelungirile primei părți, reluările TV arată că s-a păcălit! Hanca a executat o lovitură liberă, mingea l-a lovit pe Bahassa, aflat în zid, balonul ștergând fruntea jucătorului în albastru. 

„Centralul” Kovacs, bine poziționat, a considerat că mingea l-ar fi lovit pe jucător în brațul ridicat și a indicat penalty, în ciuda protestelor. Arbitrul n-a mai revăzut faza la monitorul VAR.

„A intuit doar, mingea nu-și schimbă deloc traiectoria”, a reacționat Ion Crăciunescu la DigiSport.

4a fost nota primită de arbitrul Istvan Kovacs din partea GSP

Citește și:

Mititelu avansează scenariul prin care Craiova ar domina fotbalul românesc: „Suntem într-o situație hilară! Vă dați seama ce forță ar fi?”

3 jucători de nota 4 în derby-ul Olteniei » Cine a fost omul meciului + Cât a luat Istvan Kovacs

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  08 August 2022, 21:01
Postat de kuba pe 08 August 2022, 14:58

Viciere de rezultat. Custodele preia frâiele câteva etape de la șeful Cici.

V-am zis ca singura satisfactie ca EFM a rămas în liga1 este ca avem asigurate 6 puncte. Daca noi am mai batut *** de cateva ori, vasalii nostri nu o sa ne bata niciodată. Deocamdată avem din 3 meciuri 3 victorii si un set la 1. Pa si atat, papucarilor! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcklu2
fcklu2  •  08 August 2022, 17:55
Postat de houri.10 pe 08 August 2022, 16:55

Am meritat victoria... 3 penalty-uri acordate corect.

eh, hai sa nu exageram. Un meci slab, intre doua echipe slabe. Ceseu s-a aparat moale si prost, feceu a atacat fara dinti. Ceseu cu o tactica gresita, exagerat si inutil si ilogic de modesta. Feceu, cu o tactica nerealist de optimista. Dupa cum ziceam, feceu fara Bauza e o alta echipa, care nu-si permite sa atace in valuri, ca ataca degeaba. Feceu cu Balint (oriciti jucatori buni ar avea) e ca un boxer fricos. In concluzie, e jale la Craiova. presa? Pe ei ii intereseaza doar scandalu'. Adica Mititelu + CelalaltNeaMarcel. Si o faza de care nu-si va mai aminti nimeni peste 3 luni. Dar e buna acum, da bine la rating.

doritor
doritor  •  08 August 2022, 17:20

La „inalta tehnologie” a TV-urilor ce transmit meciuri eu vad ca mingea atinge de 2 ori mana jucatorului din zid prima data din apropierea cotului in cap si apoi cade pe pumnul mainii din cap. Cat despre comentatori o singura monstra: Marcovici iese cu buza rupta si comentatorul zice ca aintrat el in cotul adversalului si a fost lovit usor. Nu e prima oara si nici singurul comentator de la DIGI si GSP care desconsidera CSU si urmaresc scandal pe langa. Pacat ca Mititelu continua in greseala facuta candva si a dus adevarata Univ. la faliment ,lasata cu datorii neonorate ,de nimeni acceptate. Pacat ca avand un antrenor priceput si jucatori harnici(cinste lor) echipa asta va avea acelasi sfarsit ca aceea veche. Falimentul decretat nimeni nu si l-a asumat,asa ca adio vechea UNIVERSITATE. Una o fi clona legal infiintata , cealalta echipa noua venita din categoriile inferioare.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează