FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Merge all-in pe FCU Craiova în 2024! „Nu îmi este frică de nimeni! Rezervele noastre ar fi titulari la orice echipă din Liga 1”

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 18:00 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 18:57

FCU Craiova, locul 9 în Superligă, se pregătește în România pentru reluarea sezonului. Oltenii lui Giovanni Costantino (39 de ani) fac pregătirea de iarnă la baza proprie, iar patronul Adrian Mititelu are planuri mari în 2024 ♦ FCU Craiova joacă primul meci oficial al anului pe 19 ianuarie, de la ora 20:00, cu Rapid, la București

Adrian Mititelu a mutat câștigător odată cu venirea italianului Costantino în Bănie. Iar luna decembrie putea să fie impecabilă dacă nu exista înfrângerea, 0-2, cu U Cluj. 

Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a pierdut procesul și vrea răzbunare: „Suntem stupefiați de decizie! Am primit-o ieri și nu ne vine să credem!”

Oltenii au, în schimb, numai victorii cu FCSB (în Cupa României), dar și cu FC Botoșani, FC Voluntari și Petrolul în Superligă. Iar asta îl face pe Adrian Mititelu să spere la un sezon de vis pentru ai lui.

Adrian Mititelu: „Suntem invincibili! Așteptăm să-i batem pe toți”

„Avem cea mai tare, cea mai bună și cea mai deșteaptă echipă. Așteptăm să-i batem pe toți pentru că așa e cel mai bine. Ca să reușim trebuie să încercăm. Cred tare în echipa asta și chiar nu îmi este frică de nimeni! Noi suntem invincibili și o să ne vedeți la lucru când se reia campionatul. Păi, ce jucători avem noi?! Nu vedeți că rezervele noastre ar fi titulari la orice echipă din Liga 1”, a spus Adrian Mititelu în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Ascultați-mă, putem bate pe oricine!”

Chiar dacă oltenii au un start de foc cu Rapid, Farul, apoi Oțelul și Dinamo, acest lucru nu-l sperie pe patronul FCU Craiova. „Toate meciurile sunt foarte grele, dar noi putem bate pe oricine! Ascultați-mă, putem bate pe oricine! Eu cred în echipa asta și sunt sigur că vom face treabă bună de tot anul ăsta”, a mai spus patronul echipei oltene.

+16 FOTO

Care surprinde și susține că „eu aș prefera să joc toate meciurile la București ca să-i bat pe toți!”. 

Apoi, recunoaște că „ghinionul și neatenția ne-au costat. Când eram mereu peste ei, aveam ocazii, noi luam goluri prostești, pe contraatac. Dar o să vedeți că avem planuri mari anul ăsta”, a mai explicat Mititelu.

Lotul FCU Craiova din pregătirea de acasă

  • portari: Ionuț Gurău, Robert Popa, Sorin Mogoșanu, Mario Enache
  • fundași: Gabriel Compagnucci, Radu Negru, Leo Lacroix, Danny Henriques, Gabriel Buta, Andrea Padula, Matheus Mascharenhas, Amar Kvakic 
  • mijlocași: Juan Bauza, William Baeten, Sidibe, Vlad Pop, Ionuț Zanfir, Vlad Achim, Samuel Asamoah, Benjamin Van Durmen, Dragoș Albu, Alexandru Blidar, Yassine Bahassa, Moses Abbey 
  • atacanți: Jibril Ibrahim, Vladislav Blănuță, Aurelian Chițu

Amical cu CSKA Sofia 1948

Elevii lui Giovanni Costantino ar fi trebuit să joace o partidă de verificare împotriva celor de la FC Botoșani, moldovenii fiind și ei în România, dar înțelegerea a picat. 

Așa că oltenii au căutat un alt adversar și vor juca cu cei de la CSKA Sofia 1948. Partida va avea loc tot pe data de 12 ianuarie, în Bulgaria, la Montana.

„Mi-am dat seama că am greșit!”. Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB

Citește și:

E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
FCU CRAIOVA
E cel mai în vogă antrenor din Superligă și vrea în play-off: „Obiectivul e să batem pe toată lumea, de la Botoșani la FCSB!”
Cu cine a semnat fostul antrenor al lui Mititelu: „Mi-a făcut o ofertă și n-am stat pe gânduri”
FCU Craiova
Cu cine a semnat fostul antrenor al lui Mititelu: „Mi-a făcut o ofertă și n-am stat pe gânduri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
george.br
george.br  •  10 Ianuarie 2024, 18:11
Postat de dresko321 pe 10 Ianuarie 2024, 14:58

***

Ce-ai facut ma... ai facut bâca si ti-ai spart nasul?

dresko321
dresko321  •  10 Ianuarie 2024, 14:58
Postat de FCUCraiova pe 10 Ianuarie 2024, 09:51

Forza Stiinta, Forza PeluzaSud97,victorie cu rapid, e tôt ce conteaza

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  10 Ianuarie 2024, 09:51

Forza Stiinta, Forza PeluzaSud97,victorie cu rapid, e tôt ce conteaza

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close