FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Adrian Mititelu: "Am reacţionat după ce am fost atacat! Eu sînt victima, nu agresorul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2009 00:00

Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, spune că în altercaţia în care a fost implicat vineri noapte este " victima, nu agresorul" şi că reacţia sa a fost de apărare, după ce a fost "atacat de un grup de drogaţi şi aurolaci".

"Eu de fapt sunt victima, nu agresorul, cum vor unii să par. Am fost atacat de un grup de drogaţi şi aurolaci. Mi-am ieşit din fire după ce unul dintre ei a aruncat în mine cu un pahar şi l-am lovit. Eu recunosc, nu mint. I-am dat câteva palme după ce a încercat să mă lovească", a declarat Adrian Mititelu.

Patronul clubului Universitatea Craiova a atât el, cât şi vecinii au depus plângeri la Poliţie, în repetate rânduri, împotriva tinerilor care obişnuiesc să se adune seara, la barul aflat în faţa casei sale, unde fac scandal.

"E un adevărat coşmar. De un an, în faţa casei mele, la barul respectiv se adună derbedeii ăştia care fac scandal şi mă înjură mereu când vin acasă. Am depus plângere împotriva lor, şi eu şi vecinii. Poliţia vine, le dă amendă. Luni o să mă duc să depun şi eu plângere împotriva lor", a spus Mititelu.

Sursă: NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  20 Iunie 2009, 21:07

Mult mai grav decat cazul Becali. Trebuie sa ti se puna interdictie de a parasi domiciliul.

 •  20 Iunie 2009, 19:46

Va scrie un suporter stelist.Domnule Mititelu,cinste si onoare pentru ce ati reusit sa realizati la "CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI" si, cred si sper,ca nu veti fi dezamagit de cea mai "frumoasa" echipa din fotbalul romanesc.

 •  20 Iunie 2009, 17:20

stadionu. Daca Mititelu ar fi fost un interlop asa cum va place voua sa ii spuneti, pai i-ar fi prins pe cacatii aia cu bodyguarzii lui si i-ar fi omorat in bataie. Si poate bine ar fi facut!! Dar Mititelu nu e vreun interlop, e doar un suport al Universitatii, care fata de voi a bagat o avere in echipa asta. Voi ce ati facut pentru ea? Doar ati injurat jucatorii, antrenorii, patronii atunci cand nu mergea bine, iar cand mergea bine ati stat si ati mancat seminte in tribuna. Rusine sa va fie !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează