FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Adrian Mititelu: "Avram ne tot spune că apa e udă, dar ce rezolv cu asta?"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2009 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, atacă arbitrajele pe care oltenii le-au avut în acest sezon şi mărturiseşte că nu îşi explică de ce erorile cavalerilor fluierului sînt comise într-o singură direcţie.

"Domnul Avram ne spune că apa e udă, însă cu ce ne încălzeşte asta? Arbitrii sînt proşti, dar de ce se greşeşte numai într-o direcţie? În spatele erorilor, mulţi arbitri sînt neserioşi. Merg pe principiul că se va spune că sînt doar greşeli de joc şi scapă foarte uşor.

Cei de la CCA ar trebui să vadă în cîte meciuri a fost avantajată CFR Cluj şi în cîte a fost furată. Vor avea surprize! Pe noi ne-au furat şi arbitrii străini, şi cei români, cu ce mă avantajează că vin brigăzi din străinătate", a spus Mititelu la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  04 Decembrie 2009, 10:02

astia care il tot acuzati pe mititelu vorbiti in prostie frate , habar n-aveti , copii la pubertate care acuza si ei nu va mai vedeti ca sunteti satui de laba . mai bine ati striga hai craiova decat m... mititelu , sunteti penibili

merlier
merlier  •  04 Decembrie 2009, 09:53

marinarul ca nu l-a saltat pe mircea sandu de la frf,s-a lasat prostit printre altele si de faptul ca nasul de carton de la frf i-a trimis o scrisoare publica in care isi manifesta bucuria ca are un tiz la cotroceni ca cica pe mircea sandu il mai cheama si traian,pe 'geniu' il cheama mircea deci e clar.Sandu asta e in comisia de arbitrii la uefa deci poate manari si acolo,arbitrajele lui dinamo in europa sunt dubioase se stie ca sandu e parte din dinamo

 •  03 Decembrie 2009, 21:37

sa-ti fie rusine-MITITELULE.ESTI 0.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează