FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, dezvăluiri despre blaturile care i-au fost propuse: „Cel mai mare tupeu l-am simțit la el. Ce portbagaje de bani s-au vânturat și promis...”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova
Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 11:01 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 12:23

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a dezvăluit faptul că i-au fost propuse multe blaturi în urmă cu mai mulți ani, însă acesta a refuzat. 

Unul dintre cei care i-au propus să aranjeze o partidă este Gheorghe Ștefan „Pinalti”, fostul patron al celor de la Ceahlăul Piatra-Neamț. Adrian Mititelu spune că se umbla atunci cu portbagaje pline de bani pentru ca meciul să fie aranjat. 

O fotografie care decredibilizează statul
editorial dan udrea
O fotografie care decredibilizează statul

Se întâmpla la finalul sezonului 2007-2008, unul la capătul căruia FCU Craiova a terminat pe poziția a 9-a, iar Ceahlăul Piatra-Neamț a retrogradat în Liga 2. 

Cele două s-au întâlnit în ultima etapă la Craiova, iar oltenii s-au impus cu 3-2. Moldovenii aveau nevoie de un punct ca să nu „pice” în liga secundă, unul pe care nu l-au obținut însă, iar Gloria Buzău a rămas în detrimentul lor în prima ligă. 

De asemenea, Adrian Mititelu a vorbit și despre cel mai corect arbitru care conducea de la centru meciurile lui FCU Craiova, dar și despre meciul în care s-a simțit cel mai furat.

Adrian Mititelu susține că Alexandru Tudor a fost cel mai corect arbitru din Liga 1: „Când era delegat, știam că e exclus să fiu furat”

„Când era Alexandru Tudor delegat, știam că este exclus să fiu furat. A, poate ne dădea el cartonașe galbene multe pentru proteste, poate era mai exigent, certa jucătorii, dar știam sigur că nu e loc de furat”, a precizat Adrian Mititelu, conform Prosport. 

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, despre meciul în care a fost furat cel mai mult: „Ne-au scos mingea din poartă deși trecuse linia cu jumătate de metru”

Întrebat despre meciul în care a simțit că a fost cel mai dezavantajat de arbitri, Adrian Mititelu a replicat: „Am jucat o dată cu CFR Cluj și arbitrii ne-au scos mingea din poartă deși trecuse linia cu jumătate de metru. 

Iar la altă fază, le-a acordat lor gol regulamentar din ofsaid. A, și mai e un meci tare! Ultima etapă, Craiova – Ceahlăul. Ei aveau nevoie de egal ca să nu retrogradeze. Istvan Kovacs, foarte tânăr atunci, la centru. 

La 3-2 pentru noi, a acordat 9 minute de prelungiri, iar toate faulturile comise de Ceahlăul erau acordate erau în favoarea lor!”. 

Adrian Mititelu, despre blatul refuzat cu Ceahlăul Piatra-Neamț: „Ce presiuni au fost atunci, ce portbagaje de bani s-au vânturat și promis”

„Mi-au fost propuse multe, multe blaturi. Cel mai mare tupeu l-am simțit de la «Pinalti», de la Gheorghe Ștefan. Fix la meciul de care ziceam, din ultima etapă, când le trebuia egal la noi ca să nu retrogradeze. 

Ce presiuni au fost atunci, ce portbagaje de bani s-au vânturat și promis… Dar nu s-a făcut vâlvă, că lumea era concentrată în ultima etapă pe U ClujCFR Cluj și valiza lui Gigi Becali…”, a mai punctat Adrian Mititelu, pentru sursa citată. 

VIDEO. Adrian Mititelu a cedat în direct: „În ce țară trăim?! N-am intrat cu mitraliera pe stadion, n-am vrut să omor pe nimeni! Îmi duc crucea până la capăt”

Citește și: 

„Ambiții și circ ieftin” » Duckadam, prima reacție după ce FCSB a primit „verde” pentru Ghencea: „Becali și-a spălat păcatele”

Fanii Stelei, reacție dură după ce oficialul FRF a propus ca arena din Ghencea să fie redenumită: „Chiar nu aveți pic de rușine?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
10iul73
10iul73  •  02 August 2023, 21:33
Postat de dandana pe 02 August 2023, 18:35

Sa uităm meciul cu Vaslui care chiar a fost blat și în loc sa meargă Craiova în Europa s-a dus Vaslui. Probabil nu mai avea bani și nu putea susține echipa, asa ca au făcut blat. Deci mititelule de propus se propune, dar ți de ce ai făcut?

Corect..

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  02 August 2023, 20:10

Hopa. Clonatul începe sa toarne. Alo! Dna! Cat mai protejați sifonul???? Adica pentru ca e sifon dna a avut voie sa faca orice???

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  02 August 2023, 19:55
Postat de kwuba pe 02 August 2023, 19:30

Ce faci Ginele?! Ai uitat cum mogosoaia din 2013 India E a “daruit “ punctele stapanului GG?! In ultimul play off… Ivan :))))

Gigele ce bine te prinde poza :)) ai uitat ca le-am suflat gigistilor un titlu si ei nou? Numai un prost ca tine ar putea sustine ca e ceva necurat intre Universitatea si 10sb si numai un prost ca tine ar putea comenta cand clona nu l-a batut vreodata pe rex gigi :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează