FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu nu renunță: „Mai avem două partide și meciul cu Sepsi” » Acuze la adresa Chindiei, după egalul cu FCU Craiova

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 09:37 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 11:33

După Chindia - FCU Craiova 0-0, Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a postat un mesaj dur pe contul de Facebook, în care atacă echipa din Târgoviște.

În plus, omul de afaceri a vorbit și despre lupta pentru play-off și nu a renunțat la ideea rejucării meciului cu Sepsi, în ciuda unei prime decizii nefavorabile la Comisia de Disciplină.

Apariția și scandalul » Mititelu jr. s-a răfuit și cu „pensionarii de la Târgoviște”: „N-am fost primiți nicăieri atât de ostil”
Chindia - FCU Craiova 0-0
Apariția și scandalul » Mititelu jr. s-a răfuit și cu „pensionarii de la Târgoviște”: „N-am fost primiți nicăieri atât de ostil”

Adrian Mititelu, după Chindia - FCU Craiova: „Am avut un adversar preocupat de distrugerea jocului”

„Am obținut un punct important, într-un meci extrem de dificil. E greu pe un astfel de teren, împotriva unui adversar preocupat de distrugerea jocului și de un comportament violent pe teren”, a spus Adrian Mititelu despre meciul contra Chindiei. Ulterior, acesta a făcut referire și la lupta cu Sepsi pentru ultimul loc care duce în play-off. 

„Suntem la un punct de locul 6. Urmează două meciuri capitale, plus meciul cu Sepsi de la Sf. Gheorghe. Dacă învingem la Botoșani și Hermannstadt, deși e foarte greu, vom fi în play-off. Avem două meciuri capitale. Sâmbătă este primul. Avem nevoie de susținere și de încredere”, a adăugat Mititelu.

Avocatul care salvat Federația de Mititelu va judeca recursul cazului Sepsi - FCU Craiova 

Joi va fi etapa a doua din procesul în care comisiile Federației trebuie să soluționeze cazul meciului oprit Sepsi-FCU Craiova. Arbitrul Chivulete a încheiat jocul în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. 

Ce a decis Comisia de Disciplină pe 15 februarie

  • Sepsi câștigă cu 3-0 partida cu FCU Craiova, la „masa verde”!
  • FCU Craiova nu va avea galerie în următoarele 6 meciuri disputate în deplasare sau teren neutru!
  • 25.000 de lei amendă primită de Sepsi;
  • 22.500 de lei amendă primită de FCU Craiova;
  • Verdictul NU este definitiv și poate fi atacat cu apel la comisiile din România, apoi la TAS.

Din Comisia de Recurs care va judeca joi cazul Sepsi - FCU Craiova face parte și Doru Trăilă, un avocat care a reprezentat Federația în procesul în care Mititelu solicita despăgubiri pentru dezafilierea vechiului său club. FRF a câștigat procesul în 2017 și a evitat astfel falimentul, pentru că instituției i-ar fi fost imposibil să-l despăgubească pe Mititelu cu o astfel de sumă enormă. 

Avocații care au fost apărătorii Federației în acel megaproces: Dan Cristea, Alexandru Florin Chiciu, Doru Trăilă. Trăilă e și membru al Comisiei de Recurs, deci e unul dintre cei care vor judeca joi cazul în care este implicată Craiova. Avocatul are o reputație foarte bună, e profesor în Facultatea de Drept și face parte și din conducerea acestei instituții de învățământ. E motivul pentru care oltenii nu au insistat pentru înlăturarea lui din comisie în procesul acesta, ei nu cred că un specialist foarte bine cotat ar putea să fie influențat pentru a da o anumită decizie.

VIDEO Totul despre FCSB - Petrolul

Citește și:

Dan Șucu a ieșit cu un comunicat de o duritate atipică: „El e principalul agresor! Mi-a lăsat un gust groaznic de amar”

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia mai multor însemnări ale lui Dan Petrescu: „Nu avem VAR, deci fiți inteligenți!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
rav410wrc
rav410wrc  •  01 Martie 2023, 20:58

BRAVO ... Cam asa va avea si RadioErevan, in play-off ... 4 partide si 6 "meciuri" ;))))

costeltudor
costeltudor  •  01 Martie 2023, 19:28

Oare chiar nimeni nu vede ca mititeii ăștia fac zilnic scandal cu oricine și oriunde ! Este REVOLTĂTOR ca niște elemente certate cu legea și cu bunul simt sa își permită zilnic sa provoace scandal !

miciBIO
miciBIO  •  01 Martie 2023, 15:59
Postat de legio.sud pe 01 Martie 2023, 15:44

***

Cocoșel, te-ai împotmolit în scris? Cu datorii la bănci și igrasie în casă tu vorbești de alții? Tu învață-te să-ți cumperi bilet și materiale promoționale cu echipa pe care o susții, alții fac terenuri, tu nu ai bani să schimbi o încuietoare la o poartă!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează