FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu, „taxat” după ultima decizie de la FCU Craiova: „Faci la fel ca Becali!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 13:33 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 18:30

Helmut Duckadam i-a atras atenția patronului celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, că repetă aceeași greșeală cu portarul Ionuț Gurău (24 de ani) pe care a făcut-o și cu Robert Popa (20 de ani), pe care l-a forțat în primul 11, deși evoluțiile sale îl recomandau să fie rezervă.

Eroul de la Sevilla a subliniat că fix în același mod a procedat și Gigi Becali cu Andrei Vlad (24 de ani), portar pe care îl folosea indiferent de gafele sale repetate și care a ajuns să fie trecut pe linie moartă la FCSB.

Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”
ATLETICO
Horațiu Moldovan, amenințat de fostul său impresar: „Să-și respecte înțelegerile, sunt banii mei! Mai are o săptămână”

Mititelu, „taxat” de Duckadam după ultima decizie de la FCU Craiova

„Domnul Mititelu face aceeași greșeală pe care a făcut-o și domnul Becali. Gurău a greșit flagrant în ultimele trei partide. L-a forțat și pe Popa, apoi s-a supărat cu ce probleme au avut între ei și după nu l-a mai băgat.

La fel a procedat și domnul Becali cu Andrei Vlad, cu care a tot insistat.”, a declarat Helmut Duckadam, la emisiunea Fotbal Club de pe Digi Sport.

În contextul meciului pierdut de FCU Craiova, scor 1-3, cu CFR Cluj, Helmut Duckadam a criticat întreaga defensivă a formației pregătite de către Giovanni Costantino, nu doar pe Robert Gurău.

„Nu doar Gurău a fost de vină. O apărare șvaițer, mai ales în zona centrală, și un atac inexistent. Dacă va continua așa, Craiova va ajunge pe un loc de baraj”, a mai spus Duckadam, conform site-ului digisport.ro.

Gabi Balint, sigur de plecarea lui Giovanni Costantino

Gabi Balint a criticat ferm felul în care s-a prezentat FCU Craiova în eșecul suferit pe teren propriu cu scorul de 1-3 în fața fostei campioane a României, CFR Cluj.

Balint a subliniat că defensiva lui Giovanni Costantino a arătat groaznic și crede că italianul nu va mai face mulți purici pe banca oltenilor.

„CFR Cluj a controlat jocul, deși a făcut-o și ea de multe ori lent. Însă relațiile de joc au fost mult mai bune.

Mă uitam la Craiova. Nu mai poți să joci în ziua de astăzi numai cu doi-trei jucători în zona mingii și restul se plimbă pe teren. În ziua de astăzi vorbim deja de 4-5 jucători care sunt în jurul mingii, un joc mult mai combinativ, mult mai rapid.

Craiova pare o echipă debusolată. Cu doi fundași centrali foarte slabi. În defensivă a arătat groaznic. Nu știu cum fac ei selecția, cum îi aduc. Nu cred că Giovanni Costantino mai rămâne mult la echipă”, a declarat Gabi Balint, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO De ce crede Adrian Mititelu că FCU Craiova nu este pe o poziție mai bună în clasament: „Jumătate din golurile primite sunt gafe!”

Citește și:

Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
PRO TV
Cine sunt cei 4 comentatori de la Pro TV pentru Euro 2024 » Numele neașteptat care intră în cabină: revine după 20 de ani!
Dorinel Munteanu, prima mutare cerută după scandalul de la Oțelul
OȚELUL
Dorinel Munteanu, prima mutare cerută după scandalul de la Oțelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Aciduzzu
Aciduzzu  •  18 Februarie 2024, 15:10

Gurău ăsta ar fi rezervă și la Sporting Roșiori , ce naiba o vedea mititicul în clămpăul ăla , nu-mi dau seama ...

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  18 Februarie 2024, 14:20

Normal ! In Oltenia FCSB este insasi viata iar domnul Becali este un indrumator , invatator. Insasi fiinta , existenta , olteanului este fecesebista. Am fost in Craiova si cand le-am zis ca sunt fecesebist m-au considerat Zeu !!! Sunt suprem !

parachioara5
parachioara5  •  18 Februarie 2024, 14:14

...mititel este mult ...dar muuult mai slab ca jiji ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează