FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a luat decizia: ce se întâmplă dacă FCU Craiova retrogradează

Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948
Adrian Mititelu/ foto: captură Facebook @Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 23:17 / Actualizat joi, 21 martie 2024 00:19

Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, a dezvăluit că nu va renunța la echipă nici dacă retrogradează.

Oltenii sunt pe loc de baraj în Superliga, cu 16 puncte, două peste Voluntari, prima echipă aflată pe loc direct retrogradabil. Însă FCU Craiova nu e departe de salvarea directă, e la un punct în spatele lui Poli Iași, prima deasupra liniei, cu 8 etape rămase din play-out.

Se anunță exod la FCSB » 4 jucători își termină contractul în vară, iar alți doi sunt ca și ieșiți din planurile lui Gigi Becali
FCSB
Se anunță exod la FCSB » 4 jucători își termină contractul în vară, iar alți doi sunt ca și ieșiți din planurile lui Gigi Becali

Adrian Mititelu: „Liga 2 e un restart, nu o sperietoare”

„Fotbalul continuă, indiferent în ce ligă suntem. E o întrecere sportivă unde participă 16 cluburi. Unii sunt mai merituoși, alții mai puțini merituoși. Trebuie să fim bărbați și să privim lucrurile așa cum trebuie. 

Am văzut și pe domnul Iftime și pe alții că dacă retrogradează se lasă de fotbal. Dar de ce? Liga a doua e o sperietoare? E un restart, e un nou început. Nu văd ceva ieșit din comun.

Sunt lucruri mai grave care se întâmplă oamenilor, nu asta. Dacă iubești o echipă, o iubești și în liga a patra, cum s-a întâmplat la noi. Așa se vede atașamentul”, declarat Mititelu, potrivit sport.ro.

Mititelu: „Nicolo Napoli s-a autopropus”

În încercarea de a salva echipa, Mititelu l-a adus pe Nicolo Napoli la FCU Craiova. Iar finanțatorul oltenilor susține că italianul ajuns la 10 mandate pe banca alb-albaștrilor s-a autopropus.

„Ceea ce am vrut să aduc (n.r - antrenor) nu am reușit din motive obiective, în sensul că nu m-am corelat cu interesele celor care au putut să vină. Unii au refuzat și au spus că vor să preia echipa doar la început de sezon pentru că e o presiune mare. Probabil le-a fost teamă de eșec.

Nicolo Napoli a fost un om care tot timpul și-a dorit să fie aici. El s-a autopropus și a spus că vrea să mă ajute, deci nu eu am insistat. Când am văzut că un om vrea să vină la noi să ne ajute, se autopropune și că nu i-a fost teamă de eșec... pentru moment a fost cea mai bună soluție.

Am vrut să facem și pe placul a circa 1.500-2.000 de simpatizanți ai lui Nicolo Napoli. Din suporterii noștri, cam 70% sunt fani Nicolo Napoli.

Am vrut ca înaintea meciului cu CSU să creez o emulație cu acești fani ai lui Nicolo Napoli, care m-au zăpăcit prin mesaje. Am vrut să împușc doi iepuri dintr-un foc. El știe ce vreau eu, eu știu ce vrea el. Pentru moment e o soluție de avarie. În acești 20 de ani, de când Nicolo Napoli vine la Craiova, doar de două ori a fost demis.

În rest, așa-zisele 10 mandate sunt cuantumul înțelegerilor dintre noi. Am stabilit să vină pentru 3 luni, 3 luni a venit. Dacă am stabilit să vină pentru 7 luni, a venit pentru 7 luni. Nu a fost dat afară, așa a fost înțelegerea”, a mai declarat Mititelu, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Doi suspecți reținuți sub acuzația că au vandalizat sediul clubului FCU Craiova

Citește și:

Ultrașii unei echipe de Superliga, protest după ultimele arestări
PROTEST
Ultrașii unei echipe de Superliga, protest după ultimele arestări
Mihai Stoica a răspuns atacului lansat de Dan Șucu: „E șocant! Sunt chestii care îl incriminează”
FCSB
Mihai Stoica a răspuns atacului lansat de Dan Șucu: „E șocant! Sunt chestii care îl incriminează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
steaua.libera
steaua.libera  •  24 Martie 2024, 14:16

Mititelul nu ratează nicio ocazie de a-l umili public pe Napoli

kubaclovnpeyoutube
kubaclovnpeyoutube  •  21 Martie 2024, 21:05
Postat de kuba pe 21 Martie 2024, 09:02

Nu te mai crede nimeni Marine! Napoli nu s-a autopropus! I-ai trimis €100 k în cont să vină să te salveze! De la anul o să ai zero suporteri la noua ta echipa FC Unica! Pa Mititelu, omul predestinat eșecului! Peluza Sud 97 în proporție de 90% s-a dezis de tine! Niciodată clonați! Niciodata fani ai lui FC Unica!

Video nou nu uita sa dai laik si subscribe :)))

kubaclovnpeyoutube
kubaclovnpeyoutube  •  21 Martie 2024, 20:17
Postat de dandana pe 21 Martie 2024, 19:29

Sun fan CSU și nu sunt de acord cu apelativul Clonă. Serios! Dacă este s-o luăm pe calea dreaptă nu mai este nici CSU dar nici FCU. Dar asta nu înseamnă că este sfârșitul lumi ca o echipă moare și renaște alta. În România cred ca toate sunt moarte de mult timp. Iubim ce ne place, și credem ce vrem. Da adevărata Craiova este CSU fără dar și poate doar văzând ce suporteri are ea și ce suporteri are FCU. Eu cred ca trebuie Unite, dar fără clovnul de Mititelu. Asta nu mai are ce cauta la adevărata universitatea niciodată. Dar fani CSU trebuie sa fie civilizați, nu trebuie sa ne punem la mintea lor

Unire cu ce? Cu clona nascuta in 2017 si cateva sute de fani certati cu legea? Nu merai clona te numesti cand imi originalul atat in nume cat stema, iar cum crezi ca s-ar putea unire fara mititelu? Fotbalul romanesc in general ,nu doar cel craiovean , ar avea doar de castigat prin dispariția acestei clone si a patronului ei milionar de carton.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează