FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr., mesaj clar în emisiunea lui Ioanițoaia: „Fuziune? Niciodată! Se va face dreptate și va fi o singură echipă în Craiova. A noastră!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 20:20 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 20:27

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Adrian Mititelu jr. a vorbit despre rivalitatea cu CSU Craiova, despre Mihai Rotaru și care este adevărata Universitatea Craiova, despre orgolii și situația tensionată din oraș

- Ați anunțat că o să aveți mai mulți suporteri decât echipa domnului Rotaru.
- De când lumea și pământul la Craiova suporterii au venit doar la rezultat. Galeria a fost acolo, dar lumea vine doar când echipa merge. Dar de ce nu facem și-un exercițiu de imaginație?

- Adică?
- CSU ar fi dezafiliată și-ar reveni în Liga 1 după zece ani. Câți suporteri ar mai avea? După ce-am stat prin tribunale și procese, am lipsit zece ani din Liga 1, e normal să-ți pierzi din public. Noi am fost dispăruți ani de zile, mai lipsea doar să fim îngropați. E normal ca cei de la CSU să aibă un public când au Cupa României și s-au bătut la campionat. Și-au câștigat un public și lumea a văzut la ei meciuri mai tari, meciuri cu miză. Însă, pe viitor, lucrurile vor fi în favoarea noastră!

- Până la urmă care e adevărata Universitatea?
- Știți foarte bine de ce ei se numesc Universitatea Craiova. Pentru că au făcut un contract de asociere cu Clubul Sportiv Republica al lui Badea, cu firma lui Rotaru și cu Universitatea din Craiova. Dacă mâine se ceartă Badea cu Rotaru și eu mă împac cu el, fac un contract de asociere și eu sunt Universitatea. Cam aceasta este logica! Vreau să vă mai întreb ceva. De ce m-a pus pe mine TAS să plătesc datorii de 450.000 de euro din 2009 și 2010 la australieni dacă nu sunt echipa continuatoare?! Ei de unde au izvorât? Sunt înființați în 2013.

- Sunteți numai în procese!
- Și-acum sunt la acest proces cu palmaresul. Dacă asta e birocrația și justiția din România, ce să facem?! Am câștigat palmaresul la Curtea de Apel Timișoara și Înalta Curte a decis rejudecarea.

- Dar nu se poate face o singură echipă din cele două?
- Sunt orgoliile prea mari, e un rău prea mare făcut din partea celor de la CSU. Nu doar pe plan fotbalistic, ci și din punctul de vedere al familiei mele. Totul a fost din cauza unui singur om. Nu pot să uit și să șterg cu buretele. Dumnezeu există, într-o zi se va face dreptate și va fi o singură echipă în Craiova. Nu știu cum va fi, dar va fi o singură echipă, a noastră! Cum să ne unim cu ei? Cum vedeți această fuziune? Noi, după atâția bani băgați, orgolii și suferință, e greu să cedăm. Nu văd cum să fie posibilă această fuziune. Exclus această variantă!

EDITIA 123 // Prietenii lui Ovidiu. Invitat: Adrian Mititelu jr.

CITEȘTE ȘI:

Eliberarea lui Mititelu în pericol după Ordonanța dată de Guvern? Ce spun avocații contactați de GSP
FCU CRAIOVA
Eliberarea lui Mititelu în pericol după Ordonanța dată de Guvern? Ce spun avocații contactați de GSP
Mutare-șoc pe axa CS Universitatea Craiova - CSA Steaua! Atanas Trică, împrumutat în Liga 2: „E cel mai bine organizat club”
CSA Steaua
Mutare-șoc pe axa CS Universitatea Craiova - CSA Steaua! Atanas Trică, împrumutat în Liga 2: „E cel mai bine organizat club”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  10 Iunie 2022, 18:57
Postat de george.br pe 06 Iunie 2022, 09:16

:))) Si tu ai vrea sa te si creada cineva, ba, Clonache? F.C. UNIVERSITATEA CRAIOVA s-a numit inca de cand s-a desprins de clubul sportiv! Ca ne place ori nu, Stiinta a intrat pe mana lui Mititelu, degeaba va cazniti voi sa schimbati istoria. Aratarea aia conceputa la Mogosoaia este o clona impinsa vartos de la spate de calaii Stiintei. Asa ca du-te-nvartindu-te cu bazaconiile tale!

Nu exista fc universitatea, ci fe ce u. Tu intelegi ce citesti??? Fe ce u

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  10 Iunie 2022, 18:55
Postat de george.br pe 06 Iunie 2022, 21:13

*** lasa trollul ca nu tine la mine! Ai spus ca echipa lui Mititelu s-a numit intotdeauna "fc litera u", iar eu ti-am corectat minciuna. Acum ai dat-o-n altele... ***

Gica bere… lasa bre lichidele ca deviezi. Fe ce u inseamna fe ce u si atat. Din booveni. Nicio legatura cu Universitatea Craiova! Fe ce u

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  10 Iunie 2022, 18:54
Postat de george.br pe 07 Iunie 2022, 10:06

Lasa manelele, mogoseneee!! "Nu s-a gasit nimeni s-o contrazica", pana cand s-au gasit niste impostori s-o faca, "reinfiintand" sectia de fotbal a clubului, care de altfel se desprinsese de clubul in cauza cu vreo doua decenii in urma.:)))) Tu pentru cine-ai patimit, mogosene, pana in anul de gratie 2013?? Ti-am mai spus, lasa lozincile! Pastreaza-le pentru adunarile voastre de partid ca nu pacaliti pe nimeni altcineva cu ele!

Gorge bere: mai lasa lichidul ca scrii prostii. Noi tinem cu Universitatea Craiova, nu cu anonima si fara suporteri fe ce u

Vezi toate comentariile (49)
Comentează