FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

Adrian Mititelu s-a dus la vestiare după eșecul cu CFR Cluj » Ce jucător l-a enervat: „Nu vrea să semneze, profită de regulament”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova
Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 09:16 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 15:47

Adrian Mititelu și-a luat gândul de la play-off, după eșecul cu CFR Cluj, 1-3. Patronul lui FCU Craiova vrea ca echipa să câștige play-out-ul pentru a evolua în barajul pentru Conference League și să meargă cât mai departe în Cupă. La vară intenționează să primenească lotul.

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, n-a digerat deloc eșecul de sâmbătă seară, iar la final a coborât la vestiare, ca să le ceară socoteală „vinovaților”.

Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București + Cine e fotbalistul plătit degeaba de „câini”
DINAMO - OȚELUL
Ultimele vești de la Dinamo: noul transfer a ajuns la București + Cine e fotbalistul plătit degeaba de „câini”

Totodată, a lămurit de ce antrenorul Giovanni Costantino nu s-a putut baza pe argentinianul Juan Bauza și a explicat ce se va întâmpla la vară cu echipa. El admite că și-a luat gândul de la play-off.

Adrian Mititelu a mers la vestiare după FCU Craiova - CFR Cluj 1-3

„O seară tristă, un meci foarte slab. I-am simțit bine săptămâna asta la antrenament. Din păcate, azi au fost de nerecunoscut, au prins o zi foarte slabă. Mutu ne-a așteptat foarte bine, a știut să ne închidă, ne-a făcut viața grea. Din păcate, lipsa lui Bauza s-a văzut. A fost ghinionul de la ultimul antrenament, când a primit o lovitură în gambă.

A făcut un RMN, totul e în regulă, dar nu am vrut să riscăm. Bahassa nu este într-o formă foarte bună ca să ne dea acel ajutor de la multe meciuri. Probabil e cu gândul la plecare. Nici contractul nu vrea să-l semneze pentru campionatul viitor, nici nu ne mai ajută pe teren. Așa se întâmplă cu unii dintre jucători, care profită de această prevedere regulamentară și fac ce e mai bine pentru interesul personal”, a comentat omul de afaceri oltean.

Adrian Mititelu a fixat noile obiectivele ale FCU Craiova

Mititelu nu mai speră la play-off: „Puțin probabil, nu cred. Orice e posibil, dar puțin probabil. Noi trebuie să strângem rândurile, să depășim momentul. Când îți merge rău, toată lumea îți vede sfârșitul, dar eu sunt convins că vom avea o vară frumoasă și vom obține măcar o mențiune.

Vrem să ne batem pentru câștigarea play-out-ului, dar va fi greu pentru că și acolo vor rămâne cel puțin 2-3 echipe foarte bune. Poate reușim să ne luăm revanșa contra lui CFR Cluj în Cupa României, dacă trecem de FC Voluntari. Obiectivul e în Cupa României cât mai mult. Trebuie să trecem de Voluntari. Dacă jucătorii de bază sunt apți și prindem o zi bună, putem să batem pe oricine.

Am fost în vestiar. Am avut o discuție închisă în legătură cu cauzele acestui meci dezastruos. Am ascultat opiniile antrenorului și jucătorilor. Și ei sunt conștienți că au prins o zi foarte slabă, nu își explică de ce. Unii spun că au fost obosiți din minutul 10, alții spun că nu au putut să dea randament, nu știu de ce. CFR a fost foarte proaspătă azi, Mutu a știut să ne contracareze. Ce vreau să știe suporterii e că nu este niciun capăt de țară. Cu siguranță vom prinde anul viitor play-off-ul și vom fi și mai buni".

Planurile lui Adrian Mititelu pentru sezonul viitor

Patronul oltenilor a anunțat apoi planurile pentru sezonul viitor. „Toate greșelile le vom folosi în favoarea noastră și nu le vom mai face. Vom fi mai puternici din punctul de vedere al lotului. La vară va urma o primenire a lotului, vor pleca 3-4 și vor veni 3-4. Deja avem 3-4 jucători ochiți și vorbiți cu ei. Vor veni din vară la echipă.

Avem 2-3 jucători de-ai noștri la care sunt șanse mari să plece pentru că așa ne-am înțeles cu ei. La vară vom avea o echipă puțin mai nouă, dar vom păstra în mare parte jucătorii care ne ajută. Poate cu excepția lui Bauza - dacă va primi o ofertă. În rest, cei care au dat randament și care sunt apreciați vor rămâne.

Cei care vor veni sunt jucători de afară, sunt jucători buni, care vor întări echipa. La anul, îi asigur pe toți că vom avea o echipă mai puternică și nu cred că vom mai rata play-off-ul", a punctat Mititelu.

Mai puteți citi:

Panduru, impresionat după FCU Craiova - CFR Cluj: „E bun rău de tot! Poate pleca pe 3-4 milioane”

Mititelu jr. a răbufnit după FCU Craiova - CFR Cluj și îl vrea out din echipă: „Să își aducă cineva aminte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
kuba.fcu
kuba.fcu  •  19 Februarie 2024, 21:46
Postat de terra.nova pe 18 Februarie 2024, 14:29

LOL aceleasi povesti nemuritoare la clona "lasa ca vedem la anul!" :))) o gluma de echipa

Eh la Clona original Moqosoaia castiga an de an Campionatul din 2013 incoace :))))) Așa e la Mohosoaia/ așa va fi mereu! Jucăria lui Mieita/ la bine ai la greu! Buahahahhaaaaaa

Catisr
Catisr  •  18 Februarie 2024, 16:40

Acest comic patron în loc să pregătească meciul cu cfr îi duce grija lui jiji ! Ce treabă are cu el cu jucătorii altor echipe ? Karma lucrează ! Păcat că nu avem și noi o echipă bună în Craiova !

Cicica
Cicica  •  18 Februarie 2024, 14:35

Lasă nenea Mititelu nu mai visa la cupe europene că acuși ai să joci în cupa penitenciarelor. Că te-ai apucat să bați oameni pe stradă...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează