FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Un rival din Liga 1 o vede pe FCSB campioană: „E un semn foarte important! Cu toate greșelile lui și cu toate ieșirile lui, uneori necontrolate, Gigi Becali merită să fie campion”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 07 februarie 2023 10:28 / Actualizat marti, 07 februarie 2023 10:37

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova 1948, nu este surprins de victoria obținută de FCSB, scor 1-0, pe terenul lui CFR Cluj, în runda cu numărul 24 din Superliga. 

Cu toate acestea, Adrian Mititelu consideră că tot gruparea din Gruia rămâne favorită la câștigarea campionatului, dar, în opinia lui, victoria FCSB-ului pe terenul ardelenilor ar putea însemna o schimbare în ceea ce privește campioana din acest an a Superligii. 

Pariul lui Basarab Panduru după Farul - CSU Craiova: „E viitorul titular al naționalei”
FARUL - CSU CRAIOVA 2-1
Pariul lui Basarab Panduru după Farul - CSU Craiova: „E viitorul titular al naționalei”

Adrian Mititelu, după CFR Cluj - FCSB: „Nu sunt suprins de victoria FCSB-ului” 

„Nu sunt surprins de victoria FCSB-ului. E o echipă foarte bună. Susțin în continuare că are cel mai bun lot din România. CFR-ul rămâne totuși cea mai puternică echipă din România și chiar dacă a pierdut o văd pe CFR favorită la câștigarea campionatului. 

Dar e un semn foarte important că FCSB ar putea sparge gheața. Dacă FCSB a învins-o pe CFR acasă e un semn că ar putea fi o schimbare de paradigmă anul acesta. 

Încă o dată CFR rămâne principala candidată, dar acum cred că există șanse foarte mari ca FCSB-ului să-i iasă până la urmă anul ăsta. A avut mai mulți ani în care nu i-a ieșit”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Fanatik. 

Adrian Mititelu, despre Gigi Becali: „Merită să fie campion”

Ulterior, Adrian Mititelu a spus că Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, merită să fie campion, în ciuda imixtiunilor lui la echipă. Adrian Mititelu a mai precizat că Gigi Becali nu este antrenorul echipei, așa cum este catalogat deseori în spațiul public, menționând că antrenor este cel care stă alături de jucători la antrenamente. 

Finanțatorul lui FCU Craiova a venit cu un exemplu de patron care se băga peste antrenor în anii 1940, la o echipă din Craiova, precizând că „asta este o practică veche”. 

„Să fim serioși, cu toate greșelile lui și cu toate ieșirile lui, uneori necontrolate, Gigi Becali merită să fie campion, pentru că a avut o echipă foarte bună în ultimii ani. Nu faceți o confuzie. Între a antrena echipa și a impune mai mulți jucători. E diferență mare. 

Nu este antrenor. Antrenor e ăla care stă cu ei la antrenament. Asta este o practică veche. Eu am găsit un ziar în arhivele vechi ale Craiovei. La noi a fost un mare patron de fotbal. 

Se numea Puiu Pleșa, un moșier și un industriaș, un om foarte bogat care a reușit să facă o echipă puternică la Craiova după ce a făcut fuziune între două echipe de cartier. 

A fost campioană, însă nu a fost declarată pentru că ultimele două etape nu s-au jucat, dar chiar dacă se jucau era campioană. Deși îl lăuda presa vremii și microbiștii, unii dintre ei îi reproșau că se bagă peste antrenor și face echipa. În 1942, 1943. Asta e o practică veche”, a mai punctat Adrian Mititelu, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Malcom Edjouma, gol de 3 puncte în derby-ul cu CFR Cluj

Citește și: 

Chiar sunt antrenori! Scăpați de ordinele lui Becali, acum fac treabă bună în Superligă

Au dat peste cap contorul! » 7 fotbaliști de la FCSB au înregistrat parametri fizici incredibili în derby-ul cu CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
packi
packi  •  07 Februarie 2023, 15:18

Farul castiga campionatul. Pe locul 2 Zeceseb la egalitate de puncte, castiga Farul cu +1 la golaveraj! Gigi reclama la TAS si pierde! Il da in judecata pe Hagi! Degeaba!????

k.uba
k.uba  •  07 Februarie 2023, 14:23

Ajik, ti-a promis Cici o bucata de pamant in Pipera daca faci pe vuvuzela?

k.uba
k.uba  •  07 Februarie 2023, 12:09

***, tot cu ochiul dupa procentele lui Compagno :)))) ce gretos esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează