FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

Mititelu ia peste picior CSU Craiova și anunță triumfal: „E momentul să-i batem!”

Adrian Mititelu / Sursă foto: Facebook
Adrian Mititelu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 13:21 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 14:28

În tirada sa de astăzi, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, l-a acuzat pe Mihai Rotaru că „pozează într-un afacerist de succes”, deși situația contabilă de la Universitatea Craiova ar fi exact pe dos.

  • FCU Craiova - CSU Craiova se joacă duminică, 7 august, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport.

Patronul lui FCU e convins că, în ciuda a ceea ce Rotaru declară la TV, Andrei Ivan va fi vândut la prima strigare de către rivala din oraș. 

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA
Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și acuzații grave la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

Adrian Mititelu: „Dacă Rotaru pleacă mâine de la Craiova, ce lasă în urmă?”

„Pentru el, contează doar banii, de asta a spus că meciul cu Zorya e cel mai important al sezonului. De asta vrea să ajungă în grupele Conference League, să ia 3-4 milioane de euro.

Dar dacă Rotaru pleacă mâine de la Craiova, lasă el ceva în urmă? Văd că îl tot lăudați și mă luați pe mine în derâdere. Sunt singurul care a făcut modernizări pe «Ion Oblemenco»!.

Dacă primește un milion de euro pe Andrei Ivan, îl dă imediat. El pozează în lux, parfumuri, haine scumpe, dar l-ar da în secunda doi pe Andrei Ivan, ce dracu'?! Eu nu pozez în altceva. Sunt ceea ce sunt, dar Rotaru pozează într-un afacerist. Singurul afacerist din fotbal e Dan Șucu de la Rapid, restul sunt pe domeniul imobiliar”, a „tunat” Mititelu, la Pro Arena. 

GSP.ro a scris marți despre interesul francezilor de la Bordeaux, care ar fi tentați de un transfer al lui Ivan.

Interesul lui Bordeaux pentru Ivan este vechi. Dar nu facem transferuri în acest moment. Am spus și acum câteva luni. Dacă reușim să nu vindem jucători, avem o șansă mare la câștigarea campionatului.

- Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, înainte de FCU - CSU: „Simt că e momentul să-i batem, dar «Oblemenco» e un avantaj pentru ei”

Mititelu abordează într-o notă optimistă derby-ul cu Universitatea Craiova din week-end, deși admite că rivala din oraș are un avantaj deloc de neglijat.

Știm că CSU e o echipă foarte grea, chiar dacă, aparent, nu traversează un moment foarte bun. 

Dar simt că e un moment în care am putea să-i batem! Fotbalistic, suntem cel puțin egali cu ei, dar cei de acolo au mai multă experiență, au jucat mai mult pe «Oblemenco».

Meciurile dintre FCU Craiova și CSU Craiova

DataCompetițiaMeciul
14 septembrie 2013Liga 2FCU - CSU 0-0
23 noiembrie 2013Liga 2CSU - FCU 0-0
3 octombrie 2021Liga 1FCU - CSU 0-2
14 februarie 2022Liga 1CSU - FCU 2-0

VIDEO Adrian Mititelu face un exercițiu de imaginație: „Să-l vedem pe Rotaru în locul meu, cu echipa în Liga 4, afacerile blocate și fără ajutor politic!”

Citește și alte știri de actualitate:

Adrian Mititelu, reacție necontrolată la TV! Urlete și țipete pe post, acuzații masive la adresa lui Rotaru: „El m-a băgat în pușcărie, am fost EXECUTAT!” + „Universitatea e doar un nume de scenă, ei nu se numesc așa”

Mititelu a încercat în două rânduri să transfere noul jucător de la FCSB: „Ar fi fost bine, dar antrenorul a ales pe altcineva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
radufl
radufl  •  04 August 2022, 19:30

Ca să fiu în ton cu vechile scandări ale galeriei: Mititelu și ai lui, cascadorii râsului. Și ai plânsului, după meciul de duminică. În altă ordine de idei, brutarul-gropar a început deja să se certe cu toată lumea, la fel ca în 2011. Știm cum s-a terminat atunci...

george.br
george.br  •  03 August 2022, 23:01
Postat de TIborSzoltan pe 03 August 2022, 21:16

Ce modernizări ai facut, puscariasule? Hai sa aflam si moi. De ce vrei sa *** marca si palmaresul de la Universitatea din Craiova? Tu esti din ***! Ai uitat cand zbierat prin galerie? Noi nu!

In ce dialect scrii, Clonache?

tivireli
tivireli  •  03 August 2022, 22:08
Postat de TIborSzoltan pe 03 August 2022, 21:16

Ce modernizări ai facut, puscariasule? Hai sa aflam si moi. De ce vrei sa *** marca si palmaresul de la Universitatea din Craiova? Tu esti din ***! Ai uitat cand zbierat prin galerie? Noi nu!

Da ma, iti da tie raportul. Stie primaria Craiova.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează