FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, ieșire îndrăzneață în dimineața derby-ului cu Rapid: „Ce să le facă Mutu? Sunt prea buni!” + Replică vulgară pentru fanii giuleșteni

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2023 12:25 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 13:42

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova 1948, e încrezător înaintea duelului cu Rapid din Giulești. Cu 10 ore înainte de meci, patronul juveților a fost protagonistul unor declarații mai mult decât îndrăznețe. 

  • Rapid - FCU Craiova, duel din etapa cu numărul 25 din Superligă, se joacă astăzi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1. 

Entuziasmat de victoria categorică reușită etapa trecută în fața Universității Cluj, dar și de prestațiile unora dintre vedetele echipei, omul din fruntea clubului din Bănie așteaptă un rezultat mare și contra Rapidului.

27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%
INEDIT
27 de poze șocante, făcute FIX când trebuia! Mulți au spus că sunt fake, dar sunt reale 100%

Adrian Mititelu, ieșire triumfală în dimineața derby-ului cu Rapid: „Ce să le facă Mutu? Sunt prea buni!”

Avem echipă bună, nu ne e frică de nimeni. Ce să facă Mutu în fața tridentului Bahassa – Bauza – Baeten? N-ai ce să le faci, sunt prea buni! 

Deși Rapid e o echipă mai organizată decât noi, mai tacticizată, cred că noi vom face un meci foarte bun. Bineînțeles, jucătorii au o primă specială. După meciul cu CSU, ăsta e cel mai important meci pentru noi. O țară întreagă se uită la meciul ăsta, e și o oportunitate de imagine pentru noi”, a spus Adrian Mititelu, conform Fanatik.

Adrian Mititelu, vulgar: „Copiii din galeria Rapidului nici nu erau pe «țeavă» când eu mă duceam în galerie”

Totodată, patronul lui FCU Craiova și-a anunțat prezența la duelul din Giulești, după ce etapa trecută a lipsit de la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Afaceristul a folosit o replică vulgară când vorbea despre fanii rapidiști. 

„Mă duc pe stadion, că vreau să văd capodopera din Giulești. De când l-am văzut la televizor, mi s-a părut ceva fantastic (n.r. - stadionul) Cum să nu mă duc? De când aștept să mă duc în Giulești ... Acum o să mă înjure ambele galerii. 

Copiii din galeria lui Rapid nici nu erau pe «țeavă» când eu mă duceam în galeria Rapidului. M-am dus cu oameni grei din galeria Rapidului”, a spus finanțatorul alb-albaștrilor, conform sursei citate. 

Ultrașii Craiovei îl vor contesta în continuare pe Mititelu

Fanii celor de la FCU Craiova nu se lasă intimidați de amenințările lui Adrian Mititelu și vor să protesteze contra patronului și la derby-ul din Giulești, cu Rapid. 

Peluza Sud Craiova va fi prezentă diseară în Giulești. Deși patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat că nu îi vrea pe olteni în tribune și nu-și asumă în niciun fel deplasarea acestora, elevii lui Nicolo Napoli vor avea parte totuși de susținerea galeriei.

Din informațiile GSP, fanii nu vor umple sectorul oaspeților, doar 400 de craioveni fiind așteptați să facă deplasarea. Oltenii care vor veni sunt pregătiți să-l conteste în continuare pe Adrian Mititelu, cu care se află într-un război.

VIDEO Marcel Pușcaș, despre conflictul dintre Mititelu și fani: „Trebuie găsită o formulă de compromis!”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Adrian Mutu și secretul formei lui Marko Dugandzic: „Trebuie să ai și «bulan»”

Atacantul din Liga 1 care îl impresionează pe „Cobra” Adrian Ilie: „Are o explozie...”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
contrabas3
contrabas3  •  10 Februarie 2023, 22:00
Postat de ionescugeorge77 pe 10 Februarie 2023, 16:22

...contrabas de ce nu te juri tu pe rosu ca asta i universitatea ...pune repede la pariuri ca bate rapid ...

A câștigt adevărata Universitatea Craiova.

10iul73
10iul73  •  10 Februarie 2023, 19:04
Postat de 1.fcu pe 10 Februarie 2023, 14:33

***

Bai margareto, tu îți înjuri și propria echipa!????

10iul73
10iul73  •  10 Februarie 2023, 19:01
Postat de eterrna.terrra.nova pe 10 Februarie 2023, 14:57

Prea mult cancan pentru o echipa la 2 puncte de retrogradare.

Și cu 471 de suporteri,un club mic și arat..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează