FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Reacție categorică a lui Adrian Mititelu, după plângerea penală a lui CSU Craiova împotriva echipei sale: „În România mori cu dreptatea în mână. Poate iau și eu 10 ani de închisoare”

Adrian Mititelu Jr
Adrian Mititelu Jr

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 21:50 / Actualizat marti, 24 august 2021 21:56

Adrian Mititelu Jr a oferit primele declarații după ce CSU Craiova a depus plângere penală împotriva echipei sale.

Echipa patronată de Mihai Rotaru s-a plâns de faptul că rivalii lor folosesc denumiri sau însemne identice cu cele care aparțin mărcilor Universității Craiova.

Adrian Mititelu Jr, patronul celor de la FCU Craiova, a oferit o reacție categorică în urma plângerii făcută la adresa clubului pe care îl conduce. 

Acesta a făcut o analogie cu situația dintre CSA Steaua și FCSB, explicând că, așa cum nici clubul patronat de Gigi Becali nu apare în niciun act cu denumirea de „Steaua”, nici echipa patronată de el nu apare cu numele de „Universitatea Craiova”.

„O mai repet și acum, nu e problemă: Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament? Acolo pot să scriu și eu „Steaua București”. 

La Registrul Comerțului, la CIS, unde se numește așa? La cele două instituții, echipa se numește "U Craiova 1948 Club Sportiv SA". Păi, și ce, vi se pare că e absurd ca în România să se întâmple acest lucru? Ce vi se pare așa anormal? Vi se pare anormal, scrie pe site-ul LPF treaba asta? 

Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa. Nu (n.r. dacă are emoții în privința plângerii), bine, poate fac și eu 10 ani de închisoare că am făcut fals în ce spun ei acolo. Bine, în România mori cu dreptatea în mână, poți să te aștepți la orice. 

Noi am fost dezafiliați, băgați în faliment, s-a făcut altă echipă cu denumirea noastră. Noi ne numim acum „U Craiova 1948 Club Sportiv SA”, din 2017. În 2018, ca să creeze confuzie ei, nu noi, și-au schimbat denumirea asemănător cu a noastră: „Universitatea Craiova 1948 Club Sportiv SA”, și ei spun că ne folosim de marca lor. 

Păi, ce marcă au ei? Că au apărut în 2013. Eu știam că Mihai Rotaru a primit milioane de euro despăgubire, nu a plătit mărci. Acum are și mărci”, a declarat Mititelu Jr la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport 1.

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

FAZA ETAPEI Atacul perfect, distrus de arbitraj: „Frustrarea e mare”

Hagi reacționează după transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Trebuie să aveți răbdare”

Iftime râde de oferta de la Craiova pentru Ongenda: „Cred că au uitat un zero!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (163)
george.br
george.br  •  27 August 2021, 23:52
Postat de ucv_fun pe 27 August 2021, 17:28

Este zi de pensie? Iar fugi la usa inaintea tatalui tau sa-i furi pensia de la postas? Mergi la munca, prostea daca nu ti-a placut cartea!

Baietas... toate replicile tale contin cuvinte si expresii imprumutate!:))) Chiar atat de subtirel esti?:)))

ucv_fun
ucv_fun  •  27 August 2021, 17:28
Postat de george.br pe 27 August 2021, 17:25

Hai, bafta, alde clonache!:))) Va las, ca v-am bagat prea mult in seama. V-a crescut cota ametitor, ar trebui sa-mi multumiti pentru asta. Hai, mergeti cu Domnul!

Este zi de pensie? Iar fugi la usa inaintea tatalui tau sa-i furi pensia de la postas? Mergi la munca, prostea daca nu ti-a placut cartea!

ucv_fun
ucv_fun  •  27 August 2021, 17:26
Postat de george.br pe 27 August 2021, 17:25

Hai, bafta, alde clonache!:))) Va las, ca v-am bagat prea mult in seama. V-a crescut cota ametitor, ar trebui sa-mi multumiti pentru asta. Hai, mergeti cu Domnul!

Esti singurul prostea de aici care te bati cu morile de vant stiind ca nu ai dreptate!

Vezi toate comentariile (163)
Comentează