FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Primele declarații ale lui Adrian Mititelu jr., după ce Curtea de Apel a decis eliberarea tatălui: „La treabă! Pregătim două transferuri impresionante”

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2022 14:48 / Actualizat miercuri, 06 iulie 2022 15:22

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (54 de ani) va fi pus azi în libertate din penitenciarul Pelendava, din Craiova, în urma unei decizii definitive a Curții de Apel. 

Decizia este definitivă, iar acesta va fi azi acasă, după un an și 7 luni în închisoare. 

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an și 7 luni! Decizie definitivă la Curtea de Apel: „În 3 ore va fi acasă”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după un an și 7 luni! Decizie definitivă la Curtea de Apel: „În 3 ore va fi acasă”

Adrian Mititelu jr: „Îl așteptăm pe tata la treabă” 

Contactat de Gazeta Sporturilor, Adrian Mititelu jr a oferit o primă reacție după decizia Curții și anunță ce planuri au la FCU Craiova.

„E o zi minunată de vară. Ne bucurăm. Îl așteptăm la treabă. 

Trebuie menționat că nu e o eliberare condiționată. A cerut revizuirea condamnării nelegale. I s-a suspendat executarea pedepsei. Cu siguranță că se va îndrepta împotriva statului pentru perioada de detenție. 

Îl așteptăm să vină la treabă. Avem mult de muncă. Pregătim două transferuri, doi jucători impresionanți. E greu să le obținem semnăturile, dar încercăm. Vrem un fundaș central și un atacant”, a spus Adrian Mititelu jr.

De ce a fost condamnat Adrian Mititelu

În noiembrie 2020, omul de afaceri a fost condamnat la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB. Acesta a fost găsit vinovat de evaziune, deși în primă instanță a fost iertat. 

În 2016, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

În concluzia scrisă înaintea de luarea deciziei, procurorul Cristina Scarlat a susținut că Mititelu și Gigel Preoteasa, fostul secretar al clubului dezafiliat, au comis fapta cu intenție directă de a se sustrage de la îndeplinirea obligațiilor fiscale. Concret, după instituirea sechestrului din 31 ianuarie 2011, FC U Craiova a încheiat acordul de transfer pentru jucătorul Mihai Costea la FCSB, în data de 23 martie 2011.

VIDEO Adrian Mititelu Jr. acuză legăturile nefirești din justiție: „Procuroarea de caz l-a ajutat pe fratele penal al judecătorului care l-a condamnat pe tata!”

 Citește și:

Croitoru vrea să o ducă pe FCU Craiova în play-off, dar are mari probleme! » Cum arată primul „11” după stagiul din Austria

L-au blocat pe Mititelu! Un nou episod în războiul CSU - FCU » Replica lui Rotaru: „O prostie, o minciună marca GSP”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
terranovaaa
terranovaaa  •  07 Iulie 2022, 13:00
Postat de tivireli pe 06 Iulie 2022, 23:46

Cine esti ma tu să poti da o parere? Nimicule!

Dar tu cine esti bai zero barat?

terranovaaa
terranovaaa  •  07 Iulie 2022, 12:59
Postat de kuba_ pe 07 Iulie 2022, 01:06

Ce e aia , neumarkt?! Tot prostalau cu diploma de Canada? :))))(

Bere ieftina poate stii mai bine cum ii zice :))

Amiralul2022
Amiralul2022  •  07 Iulie 2022, 08:39

S-a subțiat olteanul precum Lupta de clasă !...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează