FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu jr., înjurături și amenințări după meciul FCU Craiova - UTA

Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mititelu Jr.

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 22:55 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 23:38

Adrian Mititelu jr. a făcut scandal uriaș la finalul meciului pierdut de FCU Craiova, acasă, cu UTA, scor 2-3. Fiul patronului Adrian Mititelu a coborât nervos la vestiare, unde l-a înjurat și amenințat pe arbitrul Marian Barbu.

Din informațiile GSP.ro, Adrian Mititelu jr. i-a reproșat pe un ton ridicat "centralului" din Făgăraș maniera de arbitraj, în special acordarea penalty-ului din care UTA a egalat la 1-1.

Mircea Rednic, reacție de bădăran în conferință: „Ia du-te la cratiță! Te bagi și tu la fotbal...”
FCU CRAIOVA - UTA 2-3
Mircea Rednic, reacție de bădăran în conferință: „Ia du-te la cratiță! Te bagi și tu la fotbal...”

Incidentul a fost dezvăluit de Orange Sport, care a scris că spiritele au fost potolite abia la intervenţia agenţilor de pază.

La finalul jocului, patronul Adrian Mititelu a acuzat și el arbitrajul, dar mult mai reținut decât a făcut-o după jocul din runda precedentă, cu Poli Iași, când a cerut public demisia șefului CCA, Kyros Vassaras:

„Arbitrajul a contribuit serios, ca de obicei, la rezultatul final, ne-am obișnuit cu asta, dar nu e cauza principală a înfrângerii de astăzi".

Oficialii lui FCU Craiova l-au acuzat pe Marian Barbu că a acordat foarte ușor penalty pentru UTA, în minutul 33, și i-a reproșat acestuia că nu le-a dat oltenilor cel puțin o lovitură de la 11 metri. 

”Centralul” a dictat lovitură de la 11 metri, după ce colegii din camera VAR l-au trimis să revadă la monitorul de la marginea terenului duelul aerian dintre Gurău și Fretitas. 

Marian Barbu n-a simțit din prima infracțiunea, dar reluările l-au convins că portarul l-a lovit cu pumnii în cap pe Freitas, în momentul în care a ieșit să boxeze mingea.

VIDEO. Giovanni Costantino, conferință după meciul cu UTA: „Și arbitrajul a jucat un rol”

Citește și alte articole:

Așa e în Giulești! Cristiano Bergodi, TRANSFORMAT după golul de 2-0: camerele TV au surprins bucuria dezlănțuită a italianului

Pierdere URIAȘĂ! Cel mai în formă fotbalist al Rapidului s-a „rupt” la derby-ul cu CSU Craiova » Aștepta convocarea la națională!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Activistul
Activistul  •  30 Octombrie 2023, 14:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parachioara5
parachioara5  •  30 Octombrie 2023, 11:02

...se pregateste de retrogradare ...

oncica07
oncica07  •  30 Octombrie 2023, 09:24

De ce nu se da interdictie pe viata la pacaliciul asta, recidivist ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează