FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA DEZAFILIATĂ

Adrian Mititelu la Radio GSP: "Dragomir şi Ţerbea nici măcar n-au semnat actul de dezafiliere al Craiovei" :O

Adrian Mititelu crede că poate să cîştige dreptatea Craiovei la Tribunal Foto: Mediafax
Adrian Mititelu crede că poate să cîştige dreptatea Craiovei la Tribunal Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 16:46

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a vorbit despre procesul pe care îl are în civil împotriva FRF.

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"Eu simt că ceea ce am sperat încet, încet se împlineşte. 100% nu vor scăpa de trimiterea în judecată pentru infracţiuni de abuz contra intereselor publice şi abuz contra intereselor personale. Nu pot scăpa de aceste două infracţiuni pe care le-au comis. Din ce am simţit eu, astăzi a şi început urmărirea penală. Din ce văd eu se pune sechestru asiguratoriu pe toate bunurile şi conturile federaţiei. Va mai dura probabil o lună, două urmărirea penală şi apoi vor fi trimişi în judecată.

Au adus un act în care Dumitru Dragomir şi Ţerbea nu au semnat şi acum au o mare problemă. Nici măcar nu au semnat hotărîrea de excludere au semnat numai procesul verbal. Azi am avut cu ei proces pe fond în civil şi asteptam şi noi să prezinte hotărîrea . Şi judecătorul a rămas mască cînd a văzut ce au prezentat ei acolo.

Juristului de la federaţie, îi tremurau mîinile. Nu au semnat decizia, este incredibil ce se întîmpla, dar vor plăti cu toţii, chiar şi cei care s-au abţinut. Ca să vedeţi cum se întîmplă la noi, ei iau o decizie pe care nu o semnează şi acum fug toţi de răspundere ca şobolanii", a spus Adrian Mititelu la Radio GSP.

...despre Dumitru Dragomir: "Nu mai luati in seama ce zice Dragomir, pentru ca este depasit din toate punctele de vedere. Daca puneti cap la cap tot ce spune o sa vedeti ca spune numai tampenii"

...despre Mircea Sandu: "Acum ma suna ca sunt mai mult curiosi, ca toti ii vor raul lui Sandu Mircea si ma suna pe mine ca poate stiu mai multe. Asa in fata nu prea are nimeni curajul sa o recunoasca, dar pe la spate cam toti il vorbesc de rau. De azi dimineata mi-au telefonat multi oameni din fotbal de parca eu eram biroul de informatii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
lukasoil17
lukasoil17  •  20 Aprilie 2012, 15:17

mitichelu

lukasoil17
lukasoil17  •  20 Aprilie 2012, 15:17

mitichelu

lukasoil17
lukasoil17  •  20 Aprilie 2012, 15:17

mitichelu

Vezi toate comentariile (50)
Comentează