FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

FOTO Imagini inedite înainte de Sepsi - FCU Craiova » Mititelu, premiat de Dioszegi: „Foarte bună!”

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 20:25 / Actualizat joi, 16 martie 2023 21:48

Înainte de Sepsi - FCU Craiova, meciul care decide ultima echipă calificată în play-off, patronii celor două echipe, Laszlo Dioszegi și Adrian Mititelu, au făcut schimb de amabilități și de cadouri. 

Camerele de luat vederi au surprins momentul dinaintea meciului când în loja oltenilor a venit Laszlo Dioszegi și a salutat delegația Craiovei. Patronul celor de la Sepsi le-a adus și cadouri oaspeților lui.  

Într-o pungă mare de hârtie, Dioszegi le-a oferit „musafirilor" sticle de palincă, cozonac și pâine, de la fabrica patronului covăsnenilor.

Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”
SFIDARE
Cum arată în prezent fugarul Mario Iorgulescu » Postare sfidătoare pe Instagram, din Italia: „Mafia. Viață bună”

Imagini inedite cu Mititelu și Dioszegi înainte de Sepsi - FCU Craiova

Imediat, Adrian Mititelu a și postat o imagine pe rețelele de socializare în care a lăudat produsele primite de la gazde. „Pâinea Dioszegi, foarte bună", a fost mesajul care a însoțit imaginea.

+2 FOTO

În plus, pe transmisiunea live s-a putut vedea momentul în care Dioszegi intră în loja oltenilor, iar toți ceilalți oameni din staff-ul formației lui Mititelu gustă din cele primite. Ulterior, Mititelu a fost surprins de camerele TV în loja celor de la Sepsi, pozându-se alături de conducerea clubului din Sf. Gheorghe.

Nici Mititelu nu a venit cu mâna goală. Înainte de meci, Mititelu anunța că va merge la stadion cu mai multe cadouri: „O să iau și praz, vinul l-am luat. Am luat unul dintre cele mai bune vinuri de la Segarcea, «Respect» se numește. O să mergem cu el acolo. Vedem, mai avem și alte cadouri pentru domnul Dioszegi. Eu vreau să se stingă acest conflict, să-i spun așa”.

La sosirea la stadion, Mititelu s-a fotografiat cu fanii din Sf. Gheorghe: „Oamenii sunt primitori. Îmi pare rău că a fost acel incident. Cel mai bun să meargă în play-off! Am emoții, ar fi o premieră pentru noi să intrăm în play-off”.

Imagini inedite înainte de Sepsi - FCU Craiova » Mititelu, premiat de Dioszegi: „Foarte bună!”

Adrian Mititelu spune că joacă România împotriva Ținutului Secuiesc

Finanțatorul grupării din Bănie a postat, pe contul personal de Facebook, o poză cu un fanion pe care sunt trecute emblemele celor două cluburi: Sepsi Sf. Gheorghe și FCU Craiova. În dreptul covăsnenilor apare steagul Ținutului Secuiesc, în timp ce în dreptul craiovenilor apare steagul României. 

Sub acestea, este ilustrată o strângere de mână: una dintre mâini este colorată în albastru, specifică steagului Ținutului Secuiesc, în timp ce mâna care reprezintă FCU Craiova este prezentată în culorile steagului național al României: roșu, galben și albastru. 

„Pe o parte e steagul României, pe cealaltă steagul Secuiesc. A spus că prietenia trebuie să fie pe primul loc și aici are dreptate. Noi trebuie să fim împreună și să ne respectăm unii pe alții!”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, la OrangeSport.

Citește și: 

„Nea George, fii atent!” » Culisele unei trădări celebre pe axa Rapid - Dinamo. Dezvăluiri tari ale lui Lobonț: „Seara, l-am găsit pe Copos în aeroport”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
Ciheya
Ciheya  •  17 Martie 2023, 10:04

Fără pâinea cadou, rușinea orașului Craiova pleca cu mâna goală.

thorvald
thorvald  •  16 Martie 2023, 23:25

Doar pe una o arati, mititelule?! celelalte 3 cu care pleci erau deja in desaga?!

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  16 Martie 2023, 22:55
Postat de rav410wrc pe 16 Martie 2023, 22:16

Paine au primit ... Paine au jucat !! ;))))

Cred ca a avut si ceva carne in painea aia, daca nu ii dam noi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează