FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO EXCLUSIV Mititelu l-a ofertat pe Reghecampf, după ce Rotaru l-a dat afară: „Mai bea și el o zi sau două, dar și băut e mai bun decât toți la un loc!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 12:17 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 12:58

În direct la GSP LIVE, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a dezvăluit că în această vară l-a ofertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a fost dat afară de CS Universitatea Craiova.

Antrenorul de 46 de ani, sub contract în prezent la Neftci Baku, a mai lucrat cu Mititelu în 2011. Antrenorul a fost dat afară atunci în urma scandalului „Papanașii”, cu frații Mihai și Florin Costea în prim-plan. Patronul oltean le-a luat apărarea fotbaliștilor și a ales să renunțe la antrenor. Ulterior, Reghe a ajuns la FCSB și a câștigat două titluri de campion al României. 

VIDEO Mititelu l-a ofertat pe Reghecampf: „Și băut își face treaba mai bine decât alții!”

Acum, Mititelu spune că l-a dorit din nou în această vară, înainte să se orienteze spre Croitoru, dar Reghe a preferat să meargă în străinătate.

„Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf. 

Ziceau ei că Reghecampf mai bea... Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea... El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România.

El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a spus Mititelu la GSP LIVE.

Citește și: 

Adrian Mititelu, primele dezvăluiri din penitenciar: „Cumplit! Într-o celulă de 3x3, toți țipau, urlau” » Cu ce se ocupa după gratii

„Joker-ul” lui Mircea Lucescu » Dinamo Kiev, salvată de un puști la Graz: „Știam că va transforma meciul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fratilitau
fratilitau  •  11 August 2022, 13:59

Adrian Mititelu, ajută-l pe Croitoru sa fie cel mai bun antrenor din România . Are tot ce-i trebuie unui antrenor

FanFCCraiova
FanFCCraiova  •  10 August 2022, 23:03

Lasa ça si MC este super bun , doar ça trebuie sa-l lasi sa-si faca treaba si o sa ne duca in playoff

emil1986
emil1986  •  10 August 2022, 13:10

Corecta analiza lui Mititelu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează